Ce i-a răspuns ministrul de Interne senatorului Chiru pe tema incompatibililor

77
Ce i-a răspuns ministrul de Interne senatorului Chiru pe tema incompatibililor - chirusenat1-1381238365.jpg

Articole de la același autor

Radu Stroe, ministrul Afacerilor Interne, a răspuns unei întrebări adresate de senatorul constănțean Christian Gigi Chiru referitoare la incompatibilitatea primarilor din județul Constanța. Parlamentarul constănțean a dorit să afle de la Stroe dacă va solicita respectarea legii în mod unitar și în cazul aleșilor locali USL sau își propune să-i demită doar pe cei din PDL, apoi să modifice legea în Parlament.
 
"Membrul Cabinetului Ponta a dat un semnal că legea nu va fi schimbată și că se va aplica în același mod în toate cazurile. Așadar, ne putem aștepta, nu peste mult timp, la demiteri și la alegeri anticipate", susține senatorul Christian Gigi Chiru. În răspunsul său, ministrul Radu Stroe l-a asigurat pe senatorul PDL că prefectul județului Constanța va acționa corespunzător hotărârilor judecătorești definitive și irevocabile ce vor fi emise de instanțele de judecată și potrivit comunicărilor ce vor fi efectuate de Agenția Națională de Integritate. 


"Încă o dată în răspunsul său se confirmă faptul că prefectul va aplica legea în mod unitar și corect pentru persoanele aflate în stare de incompatibilitate din județul Constanța. Cu alte cuvinte, este un semnal că USL a făcut un pas în spate și nu are de gând să modifice legea", a spus Chiru.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3275 secunde