Ce averi declară consilierii judeţeni PRO România din Constanţa

1415
Ce averi declară consilierii judeţeni PRO România din Constanţa - fondcjcmandat2020-1606320362.jpg

Articole de la același autor

După cum bine ştiţi, cotidianul „Cuget Liber” a prezentat declaraţiile de avere ale consilierilor judeţeni care fac parte din PNL, PSD şi USR-PLUS. Iată că acum a venit vremea să prezentăm şi declaraţiile de avere ale celor 3 consilieri judeţeni PRO România, Leonard Drăgan, Răzvan Filipescu şi Vasile Rizea.

Aşadar, Leonard Drăgan nu deţine terenuri, clădiri sau bunuri mobile şi nici automobile sau active financiare. El are un venit anual în valoare de 53.420 lei care reprezintă salariul câştigat din postura de manager general în cadrul Asociaţiei Grup Local Dobrogea Nord. Soţia sa, Andreea Drăgan, este şef de serviciu la Primăria Constanţa şi câştigă, pe an, suma totală de 73.188 lei.

Fostul candidat pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa, Răzvan Filipescu, deţine nu mai puţin de 11 terenuri în diferite localităţi din judeţul Constanţa dar şi în afara judeţului.

Este vorba despre trei terenuri intravilane, două în oraşul Ovidiu şi unul în satul Poiana. Cele două terenuri din Ovidiu se întind pe o suprafaţă de 812, respectiv 1.600 metri pătraţi, iar cel din Poiana are nu mai puţin de 11.746 metri pătraţi, însă Răzvan Filipescu are cotă parte de 50 la sută, el împărţind terenul cu Georgiana Soare.


Consilierul mai are un teren agricol în comuna Castelu care se întinde pe o suprafaţă de 19 hectare, obţinut prin donaţie şi 7 terenuri forestiere în Predeal. Şase dintre aceste terenuri însumează o suprafaţă totală de 4.395 metri pătraţi, iar la cel de-al 7-lea, care măsoară o suprafaţă de 90,558 metri pătraţi, are o cotă parte de 1/43, restul reprezentând alţi terţi.


Răzvan Filipescu mai deţine două apartamente, unul în Constanţa şi unul în Bucureşti, o casă de locuit în Ovidiu şi o casă de vacanţă la Predeal. Pe lângă acestea, el mai are şi două locuri de parcare. În ceea ce priveşte casa de vacanţă din Predeal, Răzvan Filipescu deţine jumătate din demisol, întreg etajul 1, jumătate de mansardă şi 4/12 suprafaţă de uz comun. Ceilalţi titulari sunt Aurelian Soare şi Adrian Cristea. De menţionat este că cei trei au intrat în posesia acestei case prin moştenire.

Consilierul PRO România are 18 conturi în bancă care reprezintă conturi curente, depozite bancare şi fonduri de investiţii. Acestea au o valoare totală de aproximativ 4.287.098 lei, 95 de euro şi 600 de dolari.

Acesta mai deţine acţiuni la mai multe firme dar şi împrumuturi acordate în nume personal către PRO România, toate în valoare totală de 960.650 de lei. Venitul anual înregistrat în ultimul an fiscal al lui Răzvan Filipescu este de 3.638.279 de lei.

Vasile Rizea deţine un teren agricol în Slava Cercheză, judeţul Tulcea şi două terenuri intravilane, unul în Peceneaga, judeţul Tulcea şi unul în Târgovişte.

Cel agricol din Slava Cercheză măsoară o suprafaţă de 2,2978 hectare, cel din Peceneaga are 1925,2 metri pătraţi şi cel din Târgovişte 309 metri pătraţi. Rizea mai are o casă de locuit în Constanţa, o casă de vacanţă în Slava Cercheză şi un apartament la Neptun.
Acesta are patru conturi curente şi depozite bancare în valoare totală de 123.164 şi 17.500 de euro.
Venitul anual al consilierului PRO România încasat în ultimul an fiscal este în valoare totală de 101.500 lei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.47 secunde