Ce acțiuni organizează UDTTMR la acest sfârșit de săptămână

114
Ce acțiuni organizează UDTTMR la acest sfârșit de săptămână - uniuneademocrataatatarilorturcom-1402670835.jpg

Articole de la același autor

Uniunea Democrată a Tătarilor Turco - Musulmani din România organizează, sâmbătă, 14 iunie, începând cu ora 14.30 până la ora 20.00, la Fântânița - Murfatlar, o serbare câmpenească. La acțiune vor participa tătari din tot județul Constanța, precum și invitați de seamă. În cadrul manifestării vor avea loc demonstrații de kureș, de tras cu arcul, călărie, dar și un amplu program artistic susținut de ansamblurile și soliștii UDTTMR.

Potrivit organizatorilor, evenimentul este o premieră în cadrul manifestărilor inițiate de Uniunea Democrată a Tătarilor Turco - Musulmani din România. Acțiunea este organizată în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Murfatlar.


Totodată, UDTTMR organizează, duminică, 15 iunie, începând cu ora 17.00, la Casa Armatei din Medgidia, spectacolul "Exprimarea identității tătărești prin dans, muzică și port". 


La acțiune vor participa ansamblurile și soliștii UDTTMR. Manifestarea este organizată în colaborare cu Primăria Municipiului Medgidia și se află la prima ediție, scopul fiind acela de a promova cultura, tradițiile și obiceiurile tătărești. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6673 secunde