Ce acțiuni organizează tinerii liberali constănțeni în perioada 1-3 Mai

162

Articole de la același autor

Tineretul Național Liberal România (TNL Constanța) și Cluburile Studențești Liberale România (CSL Constanța) organizează în perioada 1-3 mai, pe plaja Cotton Beach din Mamaia, evenimentul dedicat tuturor tinerilor din România cărora le pasă de viitorul lor – "Eurocampioni la mare".  


Programul evenimentului este unul foarte încărcat în activități, astfel, joi și vineri, pe 1 și 2 mai, cei interesați să participe la acțiuni se pot înscrie într-o echipă de volei sau fotbal pentru a dovedi că sunt campioni ai com-petițiilor sportive.


Vineri și sâmbătă, pe 2 și 3 mai, Addictive Elements (Tennebreck/Tyst) se vor ocupa de muzică, iar Mika Violin va oferi un Show Live incendiar pentru toți cei care își doresc să se distreze cu adevărat în mini-vacanța de 1 Mai. Vineri, de Ziua Internațională a Tineretului, tinerii liberali vor lansa lampioane și vor da glas dorinței pentru o Românie mai frumoasă.


La acțiune va participa și constănțeanca Cristina Steliana Mihailovici, prezentă pe listele PNL pentru europarlamentare.


"Ne dorim să ne unim forțele toți cei care credem că România are o șansă. Schimbarea e în noi și doar împreună vom reuși să trăim într-o Românie care dă o șansă tinerilor la un viitor bun, stabil", a spus  Cristina Steliana Mihailovici. 


Sâmbătă, toată lumea se va lua la întrecere la concursul de zmee pentru a înălța cât mai sus vulturul liberal. În aceeași zi va avea loc o întâlnire pe plajă cu eurocampionii PNL, Ramona Mănescu și Claudia Benchescu. 


Toți cei care sunt interesați de eveniment pot participa gratuit în oricare din cele trei zile de activități sau chiar pe toată durata acestuia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.1418 secunde