Ce a pregătit Prefectura Constanța pentru Ziua Europei

237
Ce a pregătit Prefectura Constanța pentru Ziua Europei - prefecturaziuaeuropei-1557255003.jpg
Reprezentanții Prefecturii Constanța, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, derulează o serie de activități prin care să celebreze diversitatea și, în același timp, unitatea europeană cu ocazia Zilei Europei. 


În acest sens, prin efortul și entuziasmul cadrelor didactice, al elevilor constănțeni și al părinților acestora, în 28 de școli din municipiu sunt organizate standuri reprezentative pentru câte o țară membră UE, în perioada 6 - 9 mai 2019. 
Prin aceste standuri, organizatorii încearcă să evidențieze valorile naționale, caracteristicile statului UE pe care îl reprezintă, prin expunerea de fotografii, decorațiuni, produsele culinare, realizarea de momente artistice tradiționale și dezbaterile pe diverse teme. 


În baza unui program stabilit anterior, autoritățile publice locale se pot bucura de ceea ce au realizat elevii europeni. 
În data de 9 mai, comisia de jurizare va răsplăti creativitatea și munca acestora, în urma deja tradiționalei parade pe care toate școlile participante o vor face pornind de la Sala Sporturilor spre palatul administrativ al municipiului, până pe platoul din fața Instituției Prefectului.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3579 secunde