Câți constănțeni vor să-l dea pe Mazăre afară din Primărie

2763
7
Câți constănțeni vor să-l dea pe Mazăre afară din Primărie - gigichiru10-1322560284.jpg
La două luni după demararea campaniei de strângere de semnături pentru demiterea primarului Radu Mazăre, 53. 865 de constănțeni au semnat petiția.

Potrivit inițiatorului campaniei, președintele PDL Constanța, Christian Gigi Chiru, "campania de strângere de semnături pentru demitere s-a transformat într-o campanie pentru schimbarea primarului".

Comentează știrea

cici
29 noiembrie 2011
Aiurea

Din 53.865 de semnaturi cate sunt false,sau a celor care sunt deja morti?Cu ce esti mai bun tu Gigi Chiru decat Mazare.Da-mi cateva exemple.Unul ti-l dau eu,doar faptul ca esti de la PDL,partidul care a dus tara de rapa.Halal partid.

ovidiu
29 noiembrie 2011
tara piere si baba se piaptana

actiunea lui gigi chiru seamana cu referendmul lui constantinescu-sortit esecului. 99% din romani ar dori ca udmr-pdl sa plece de la guvernare pentru ca in campanie au spus -sa traiti bine- si au mintit .insa o majoritate obtinuta intr-o democratie trebuie respectata - indiferent de partid, scopul celor de la putere este sicanarea adversarului nu rezolvarea problemelor majore ale tarii - peste 2 zile o sa ne spuneti ca suntem romani si sa fim uniti iar a doua zi voi politicienii o veti lua de la capat cu minciuna si dusmania.de ce nu faci o campanie de stringere de semnaturi pentru demiterea lui teodosie spagoveanul ,domnule chiru.

sorin
29 noiembrie 2011
tanti cici

mai tanti cici...vezi-ti dumneata de cratita ...si de barfele cu vecinele...ca oricum creier sa intelegi ce s-a intamplat nu ai. Adica ai, da nu suficient ca sa intelegi.Dumneata sa votezi Umilinta Social Liberala. Sa VEZI ATUNCI guvernare. hahahahahaha...

radu
29 noiembrie 2011
cuget liber-sclavii pdl/ului

numai minciuni in ziarul asta, toata lumea stie cat de dobitoc si mincinos este analfabetul asta de chiru si tu alexandra balan faci din el un zmeu.va vinde ti demnitatea pt nenorocitii astia.

Oras de Rahat
29 noiembrie 2011
Mazare Hot, PDL niste prosti

Nu cred ca este Bandit mai mare ca Mazare, a da poate Constantinescu si gasca, dar cu toata parerea de rau PDL-ul si nici altcineva nu au venit si nici nu par sa vina cu o varianta mai de incredere, se pare ca pur si simplu nu-i duce mintea cat de tare trebuie sa fie cineva ca sa-l bata pe actualul si uite asa ne vom procopsi noi cu Mazare si un oras de rahat iar Mazare si gasca cu si mai multe miliarde!!

constantean
29 noiembrie 2011
pentru nr 5

din pacate cam ai dreptate,dar o schimbare este necesara.Guvernarea mazare o stim cu totii si pt acest motiv este preferabil sa incercam altceva.orice numai asta nu.A refuza sa incerci sa schimbi un incompetent(dupa 3 mandate) pe motiv ca altul nu este mai breaz nu este o solutie.nu stim ce va face altul in locul lui,dar ce o sa faca actualul stim cu totii.Orice este preferabil in locul acestui distrugator.

Constantin
30 noiembrie 2011
Constanteanule, esti tare

Se pare ca prostia e la ea acasa, in Constanta, si va mai fi, multa vreme!!! tanti sau nene cici, cine-oi fi, se pare ca nu vezi decat pana la lungul nasului, sau poate putin peste, cam pana la distanta intre nasul tau si televizorul tau, cuplat pe antene sau realitatea, pe programe cu tonomate, unde pui banul si deontologul iti umple capul cu ,, pareri proprii ,, ! Cumatra, TARA A FOST DISTRUSA DE MAFIA PSD SI PNL, IN DIFERITE FORME, CARE A GUVERNAT CONTINUU DIN 89 PANA ACUM!!! UITI PRIVATIZARILE FRAUDULOASE, SAU ELE NU EXISTA? UITI CAPUSAREA REGIILOR AUTONOME, IN MARE DEZVOLTARE DECAND PENELISTUL DE EXCEPTIE DE AZI petre roman - neulander A INVENTAT REGIILE AUTONOME, ADICA LOC SPECIAL PT FURAT? UITI PRRIVATIZAREA BANCILOR SEMNATA DE nastase? UITI PRIVATIZARILE PETROM, A DISTRIBUTIEI DE GAZE SI ELECTRICITATE, SEMNATE DE MENTORUL PAPAGALULUI DE ponta? CUM A AJUNS PONTA, DE PE BANCILE SCOLII, DIRECT IN PARCHETUL DE PE LANGA INALTA CURTE DE JUSTITIE? CUM AJUNGE UN MUCEA, DIN FACULTATE, ASA SUS? ITI SPUN EU, PRIN CORUPTIE!!! CINE A PRIVATIZAT TURISMUL, CARE PT MULTE UNITATI A INSEMNAT INCHIDEREA SI DISTRUGEREA, DESI ELE AU FUNCTIONAT ANI BUNI INAINTE DE 89??? GIGEL, ESTI BUN NUMAI CA PESEDEUL SA CASTIGE SI SA TE PUNA IN JUG LA IMPOZITUL PE VENITUL GLOBAL.BOC A FACUT CE ERA DE FACUT, A REDUS IN BUGETARII ANGAJATI PE VREMEA PSD, CEEA CE SE INTAMPLA ACUM IN TOATA EUROPA!!! sUNTEM JIGODII CAND VREM IN EUROPA, DAR SA NU FACEM PRECUM EUROPENII!!! CEL CE S-A SEMNAT ORAS DE RAHAT, A OBSERVAT BINE TALHARII DE LA NOI. SI CE FACEM? STAM ASA, CA NU E NIMENI MAI CU MOT? CE ARE BANDITUL DE mazarel IN AFARA DE BANI , CA SA+L FACA SPECIAL? BAGA POMENI ELECTORALE LA GREU, DIN IMPOZITELE NOASTRE, SI NU DE LA MA-SA, DIN APARTAMENTUL UNDE A CRESCUT DIN BUCURESTI! ORICINE E MAI BUN, mazare E MERCENAR, CARE IN 30 MINUTE PLEACA CU VALIZELE DE BANI. NU ARE MORTI INGROPATI AICI!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3585 secunde