Cătălin Ivan pregătește alternativa la proiectul lui Liviu Dragnea

65
Cătălin Ivan pregătește alternativa la proiectul lui Liviu Dragnea - alternativaproiect-1421843115.jpg

Articole de la același autor

Europarlamentarul Cătălin Ivan a reafirmat, astăzi, că va candida la președinția Partidului Social Democrat și a subliniat că își va susține acest demers printr-un proiect-platformă, care va conține o serie de măsuri prin care PSD să poată câștiga alegerile din 2016. 
El a precizat pentru Agerpres că acest proiect se bucură de susținerea multor membri de partid, unii cu experiență, "pentru că au condus PSD", dar și a altor colegi tineri. 
Ivan a subliniat că acest proiect — platformă, care va fi lansat public în luna februarie, este o alternativă la măsurile propuse de președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, în perspectiva anului electoral 2016. 
"Suntem în dezacord în totalitate cu măsurile propuse de Liviu Dragnea. Nu suntem de acord, de exemplu, cu limitarea numărului de mandate sau cu separarea funcțiilor politice de cele administrative. Credem că avem nevoie de un partid puternic în teritoriu, și nu președinții de organizații județene sunt cei care au condus la pierderea alegerilor", a declarat pentru Agerpres europarlamentarul PSD, Cătălin Ivan. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3114 secunde