Cătălin Anghel, de la PNL Constanța: Cel mai important act civic este votul

436
1
Cătălin Anghel, de la PNL Constanța: Cel mai important act civic este votul - catalin-1481223969.jpg

Articole de la același autor

Cătălin Anghel, candidatul PNL Constanța pentru Camera Deputaților, a lansat în ultima perioadă mai multe mesaje de mobilizare pentru alegerile din 11 decembrie. Liberalul susține că votul este o îndatorire civică, iar indiferența nu face decât să perpetueze problemele societății românești.


"Pe termen scurt trebuie să fim vigilenți, să ne informăm despre ce variante ne oferă azi societatea, să căutam să fim reprezentați de oameni competenți și de bună credință. Altfel, e ca și cum vedem un incendiu, vedem cum se mărește, iar noi trecem nepăsători pe lângă el. Stinge focul celor ce pârjolesc azi economia! Votează !", a transmis Cătălin Anghel.


De asemenea, candidatul liberat a făcut apel la implicarea civică activă pentru ca societatea în care trăim să se schimbe în bine. El a subliniat că cel mai important act civic este votul.


"Știți cum e cu mersul la vot? E ca la un concert la care noi ‘cântăm’ și alegem cine să fie pe scenă. Dacă nu mergem la vot vom fi obligați să asistăm ulterior la concertul unuia de care nu ne place. Iar dacă nu ne place de niciunul este deschisă calea să trecem noi la ‘microfon’. Implicarea e arma noastră în calitate de cetățeni. Iar votul e ‘glonțul’ de care îți pare mai rău că nu l-ai tras, decât că nu ai nimerit ținta", a mai spus candidatul PNL Constanța la Camera Deputaților, Cătălin Anghel.


Comentează știrea

locuitor
9 decembrie 2016
ce dpresti pnl ?

Chiar nu atzi intzeles, că : pnl=usr=usb=pdl ?! Despre ce vorbim ? Despre tradatorii nemului romanesc, lincăii conducatorilor : ue, nato si celor de peste ocean : banca mondială, fondului monetar internatzional ,lui soroș și ai lui acolitzi, printre care poate fi numarată si alina mungiu pipidi ! " valorile " care se cred " dumnezei pe pământ " ! Te rugam,DOAMNE, FĂ CE ȘTI CU ACESTI DUȘMANI / VRAJMAȘI DE MOARTE AI NEMULUI ROMÂNESC!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6506 secunde