Carte de Condoleanțe în memoria Regelui Mihai I, deschisă la sediul PNȚCD Constanța

128

Articole de la același autor

Președintele Organizației Județene a Partidului Național Țărănesc Creștin și Democrat, filiala Constanța, Adrian Țapliuc, a anunțat, ieri, că la sediul formațiunii politice de la malul mării se va deschide, o Carte de Condoleanțe în care, începând de joi, 7 decembrie, ora 11.00, toți constănțenii pot veni să-și exprime regretele pentru decesul regelui Mihai I.

"S-a încheiat o pagină din istoria României, o zi tristă pentru întreg poporul român și din țară și din străinătate. Nu pot să nu mă întreb cum ar fi arătat România dacă în 1990 Majestatea Sa ar fi preluat conducerea țării, principalul proiect politic al seniorului Corneliu Coposu. Din păcate nu s-a întâmplat așa, și asistăm astăzi la nesfârșite lupte politice și la o Republică incapabilă să controleze aceste dispute. În aceste zile triste, toate aceste forțe politice ar trebui să arate

respect și să renunțe la toate disensiunile politice. Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Majestatea Sa Regele Mihai I", a transmis Adrian Țapliuc, președintele Organizației Județene a PNȚCD Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4768 secunde