Candidează Corina Crețu la prezidențiale? "Nu am discutat cu nimeni"

488
Candidează Corina Crețu la prezidențiale?
Comisarul european pentru politică regională, Corina Crețu, a declarat, ieri, că nu a discutat cu nimeni până în prezent despre o eventuală candidatură la alegerile prezidențiale.


"Nu am discutat cu nimeni acest lucru. Tot ceea ce îmi doresc este să îmi îndeplinesc mandatul de comisar european până în ultima zi în beneficiul cetățenilor europeni, al cetățenilor României și al României, după aceea ce îmi propun este să candidez la Parlamentul European. Și cred că pot ajuta foarte bine de acolo având în vedere experiența pe care am dobândit-o în cei 11 ani de când sunt la Bruxelles", a spus Corina Crețu, citată de Agerpres, întrebată despre o eventuală candidatură la alegerile prezidențiale.


De asemenea, ea nu a dorit să comenteze declarațiile făcute săptămâna trecută potrivit cărora va candida la alegerile pentru Parlamentul European din partea Pro România și nici dacă și-a dat demisia din Partidul Social Democrat.

"Sunt aici în calitate de comisar european la o acțiune a președinției României. Tot ce am spus, am spus săptămâna trecută. Nu vreau acum în Senatul României să discut despre acest lucru. Ce am spus nu retrag", a afirmat Corina Crețu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4102 secunde