Candidatul PNL la Primăria Adamclisi merge pe mâna PDL-ului în turul al II-lea

2969
Candidatul liberalilor la Primăria Adamclisi, Dorina Șerbănescu, a declarat pentru ziarul "Cuget liber" că, personal, în turul al II-lea al alegerilor locale parțiale îl va susține pe democrat-liberalul Anton Burcea.
În schimb, în cazul alegătorilor săi, Dorina Șerbănescu a precizat că le lasă acestora libertatea de a-și alege primarul pe cel pe care și-l doresc dintre cei doi finaliști. Trebuie să menționăm și faptul că Dorina Șerbănescu a fost membru al PDL până acum câteva luni, când s-a înscris în PNL.
De asemenea, reamintim că Dorina Șerbănescu a obținut 329 de voturi (23,02%) în primul tur al alegerilor pentru Primăria Adamclisi, clasându-se imediat după Anton Burcea (PDL) și Marieta Burcea (PSD).
Și președintele Filialei Județene a PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, a declarat că liberalii vor fi neutri în scrutinul programat pentru data de 6 iunie. "Nu vom direcționa voturile spre nici un partid. Nu ne orientăm în nici o parte. Locuitorii au libertatea de a-l vota pe cel pe care vor să îl susțină. Nu le putem spune decât să îl voteze pe cel mai bun", a explicat liderul liberalilor constănțeni, negând că PNL ar fi primit vreo ofertă din partea celor două formațiuni rămase în cursă pentru a le asigura sprijinul electoral.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2549 secunde