Când vor avea loc negocierile privind Codul Fiscal

52
1
Când vor avea loc negocierile privind Codul Fiscal - candvoravealoc-1439716031.jpg

Articole de la același autor

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu a anunțat că partidele parlamentare se vor întâlni pe 20 august, în cadrul consultărilor privind reexaminarea Codului Fiscal, care urmează să fie votat în sesiunea extraparlamentară programată să înceapă pe 24 august. Liderul PNL a anunțat, ulterior, că data a fost convenită cu UNPR, adăugând însă că are "semnale neoficiale" că și PSD va participa la întâlnire. Totodată, UNPR a confirmat participarea la discuții.

"Erau două date pentru consultări, noi am propus 17 august și UNPR a propus 19 august și era normal să fie una singură și s-a decis data de 20 august. Avem semnale neoficiale că și cei de la PSD vor participa. Dânșii și-au desemnat deja negociatorii. Eu cred că toată lumea va fi prezentă", a precizat Cătălin Predoiu, prim-vicepreședinte PNL.

El a arătat că se așteaptă la această întâlnire ca ministrul Finanțelor să-și prezinte poziția, să se evalueze mai multe scenarii de impact și să se găsească o formulă care să nu producă un deficit care să genereze instabilitate economică.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2698 secunde