Când a mințit Mazăre?

1874
13
Când a mințit Mazăre? - radustefanmazarecontrolani9-1358838031.jpg
Și liniștea s-a așternut din nou peste Constanța. Doar maidanezii prost educați, întărâtați în haite, mai tulbură somnul unui oraș care doarme de ani buni într-un așternut îmbâcsit cu mirosuri și promisiuni deșarte. Campaniile electorale zgomotoase, cu tăieri de panglici, proiecte sforăitoare și inaugurări pompoase, au trecut una câte una, lăsând în urmă orașul așa cum îl știu și cum îl știți. Iar pe praful ce încet se așterne peste meclele zbanghii de politicieni, consilieri locali și parlamentari ce ni se hlizesc hâde de pe bannerele din oraș, apar primele amprente ale minciunii. 


Văzuți cu sacii în căruță, cu gloatele de votanți obedienți la picioare, Mazăre și ai lui încep, încet, încet, să calce peste propriile promisiuni. Vă mai amintiți discursurile sforăitoare ale prea iubitului primar, de scrisorile siropoase semnate de Mazăre în care se jura pe toți sfinții că nu se va atinge de nicio taxă locală, apelând ca un telenovelist la feelingul casnicelor din Henri Coandă? Iată că nu a fost decât o minciună. Mazăre a triplat taxa de habitat, urmând să ajungă până aproape de 500 lei pe an pentru o familie cu patru persoane. Iar ca să nu lovească atât de tare în electoratul fidel, asistați social și pensionari, majorarea aceasta va fi plătită tot de proștii proștilor, adică de acei constănțeni care muncesc și se chinuiesc să ofere un trai cât mai bun propriilor familii. Da, aceiași constănțeni care trebuie să plătească 1000 de lei pe lună încălzirea pe timp de iarnă pentru că vecinul de la doi nu a muncit în viața lui și cineva trebuie să îi răscumpere votul cu căldură moca, pachete cu alimente și gratuitate în autobuze. Mazăre și-a justificat decizia spunând că au crescut cheltuielile primăriei cu cartierul Henri Coandă și că de undeva trebuie să obțină și el bani. Plus că ai naibii turiști fac cam multe gunoaie, și cineva trebuie să plătească și pentru mizeria lor. 


Mazăre știa însă această situație încă de anul trecut, încă de când a început să adune toată piața Griviței, toți cuțitarii și bișnițarii din Constanța pentru a le da locuințe moca în ghetou, doar, doar s-o mai aduna o căruță de voturi. Voturile s-au adunat, "samuraii" s-au acomodat foarte bine, tranșându-și deja primele serii de vecini onești, rari ce-i drept, pe care viața și disperarea i-a adus acolo. Însă Mazăre a uitat de promisiuni. Lucru care i-a fost reamintit, cinste și respect lor, chiar și de colegii de alianță, în speță liberalii Ana Marcu și Radu Matei. 


Taxa a fost mărită fără probleme de la trei la zece lei, fiind imediat digerată de mașina de vot a primarului. Și cum spuneam și la început, liniștea și nepăsarea s-au așternut din nou peste Constanța. Minciunile iubiților conducători, taxele triplate, facturile enorme la încălzire, gunoiul mai scump decât cimentul, toate acestea se topesc aproape instantaneu în măruntaiele unui oraș ce trăiește din nepăsarea și lipsa de reacție a propriilor locuitori. 


Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
liviu
22 ianuarie 2013
felicitari

foarte bun articolul

Constantean
22 ianuarie 2013
Jos cu hotii

Mazare si clica lui sunt doar o mafie - se pot folosi si alte cuvinte dar mafie este potrivit. Mafiotii și hotii sunt mult mai putini decat oamenii cinstiti. Pot sa fie dati jos , nu sunt de neatins. Este important sa ne mobilizam si sa schimbam toata aceasta clasă politică coruptă. Nu sunt vesnici! Sunt muritori ca toti oamenii!

Cititor
22 ianuarie 2013
Mazăre să fie judecat!

Mazare a fost protejat de Băsescu ce i-a făcut dosare la DNA doar ca să-i spele furturile! Ce a făcut DNA în atatia ani cu dosarele lui Mazăre? Nimic! Poporul îl va aduce pe Mazăre si clica lui de hoti în fata justitiei!

admirator
22 ianuarie 2013
pai Mazare si PZD

mint continu.......... In ce-i priveste pe "prostii prostilor", s aplateasca daca nu se trezesc sa mearga la vot si nu isi conving rudele, vecinii, colegi ca Mazare a rau! Prostia si indiferenta se platesc intotdeauna.

Platitor incalzire100%
22 ianuarie 2013
Cine-i verifica pe cei cu subventii

La noi la scara nu gasesti un loc de parcare fiind mare inghesuiala de masini mai mult sau mai putin pricopsite ,foarte multi anul trecut au facut renovarii de mii sau zecii de mii de euro si totusi din 19 apartamente 13 beneficiaza de subventionarea caldurii .Nu mai spun de ce concedii spun ca fac si cate intr-un an .Cine verifica toate subventiile astea .Platesc mai mult pe carburantii pentru masini decat pe caldura intr-o luna

gina
22 ianuarie 2013
persoane bogate cu mana intinsa

Pe principiul ca subventiile sunt luate pe"proprie raspundere " sau mai exact acele declaratii completate ,cei mai multi dintre "saracii subventionati " stau cu mana intinsa si profita de subventii grase din banii contribuabililor . Acesti oameni nu pot fi controlati ? E asa de greu sa se verifice la sectia financiar ce averi au si pt care platesc impozite? Nu mai la noi in bloc sunt f multe persoane care nu sunt nici pe departe saracie(au imobile ,masini si alte resurse)dar cu care adeverinte false si protejati de d-l administrator (care stie exact cati salariati sunt intr-o familie )beneficiaza de aceasta mana cereasca numita subventie

primarului vesnic absent si drogy,primariei cu cohorta de angajati care nu fac nimic si ecarisajului care toaca frunze la (culmea ironiei!)caini:)).. de la eu,cainele maidanez constantean(vorbesc in numele celor 20 000 caini maidanezi din CTA) DECLAR MAND
22 ianuarie 2013
primarului vesnic absent si drogy,primariei cu cohorta de angajati care nu fac nimic si ecarisajului care toaca frunze la (culmea ironiei!)caini:)).. de la eu,cainele maidanez constantean(vorbesc in numele celor 20 000 caini maidanezi din CTA) DECLAR MAND

primarului vesnic absent si drogy,primariei cu cohorta de angajati care nu fac nimic si ecarisajului care toaca frunze la (culmea ironiei!)caini:)).. de la eu,cainele maidanez constantean(vorbesc in numele celor 20 000 caini maidanezi din CTA) DECLAR MANDRU CA SUNTEM NR 1 PE TZARA LA MAIDANEZI PE CAP DE LOCUITOR CONSTANTEAN Eu, ca un caine maidanez ce ma aflu pe strazi, declar urmatoarele: 1. sunt un caine al nimanui, deci nimeni nu este responsabil de comportamentul meu pe strazi 2. mi-e foame intotdeauna! caut oriunde si ma bat cu ceilalti caini pentru mancare, iar daca nu gasim, atunci atacam oamenii in speranta ca vom gasi ceva prin plasele lor. Daca nu, atunci macar sa ii capsam bine sa ne tina minte! 3. noi, cainii, avem simtul teritoriului foarte dezvoltat. Orice intrus nu este binevenit si trebuie muscat. Exceptie fac (nu e sigur niciodata insa) babele fara ocupatie care ne mai dau de mancare dimineata. 4. avem o mare ura pe biciclisti si motociclisti: trebuie dati jos de pe ciudateniile astea cu doua roti! 5. nu suportam oamenii care poarta gluga sau care vin cu plase mari de la piata: trebuie capsati urgent! 6. noaptea ne vine cheful cel mai mare sa urlam la luna, sa ne batem intre noi sau cu alte haite din vecinatate (sa moara de oftica aia de se duc a doua zi la scarbiciu) 7. ne place foarte mult sa atacam din spate, iar daca si reusim sa muscam, crestem pe scara ierarhica din haita 8. ii uram foarte tare pe cei da la ONG-uri care pretind ca ne iubesc, dar ne lasa pe strazi singuri, fara hrana! Iarna inghetam de frig, iar vara ne sufocam de caldura, iar ei se scalda in banii alocati pentru ingrijirea noastra! 9. nu ne intereseaza ca ne rahatim pe orice trotuar si strada, important e sa fie cat mai mult si sa ramana acolo, ca sa se stieeee...ca suntem prezenti! 10. suntem stapanii strazilor si deci toata lumea trebuie sa se dea la o parte din fata noastra! De exemplu: ne place unora dintre noi sa alergam dupa masini ca sa muscam din cauciucuri, iar daca se nimereste vreun nefericit in goana noastra dupa masina, ne multumim atunci cu el! Avand in vedere ca m-am saturat pe strazi, va rog faceti ceva: ori ma duceti intr-un adapost si ma ingrijiti, ori ma eutanasiati! Daca nu sunteti in stare sa ma ingrijiti cum trebuie sau sa ma dati in adoptie unor stapani responsabili si sanatosi la cap (care nu imi vor da drumul inapoi pe strazi), va rog din toata inima sa ma eutanasiati! Va multumesc!

DAn
22 ianuarie 2013
Mazare isi bate joc

Mazăre isi bate joc de constanteni. De 12-13 ani pacaleste un oras intreg, a împins în mizerie pe alegătorii pe care îi ameteste din 4 în 4 ani cu pomeni. Este timpul să vă treziti constănteni si să dați jos mincinosii si hotii!

Sorin
22 ianuarie 2013
Data judecătii va veni!

Toti hotii astia - Mazăre si clica lui- vor plăti într-o zi! Zi care se apropie. Totul este în mîinile alegătorilor din Constanta. Vom scăpa în curînd si de betivul de Băsescu si de saltimbancul de Mazăre.

Mihai
23 ianuarie 2013
un papagal vopsit

Orice cioara pe limba ei piere... asa ca ... o sa vine si ziua lui Mazarica....

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2338 secunde