Camera Deputaților va dona unor școli peste 500 de imprimante și copiatoare funcționale

52
Camera Deputaților va dona unor școli peste 500 de imprimante și copiatoare funcționale - valeriuzgonea-1378911037.jpg
Camera Deputaților vrea să reducă consumul de hârtie în Parlament, motiv pentru care va dona unor școli 530 de imprimante și copiatoare funcționale strânse din instituție. Anunțul a venit din partea președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, care a adăugat că 200 de pomi vor fi salvați anual.

"Până la sfârșitul săptămânii viitoare vor fi scoase din uz la Camera Deputaților peste 500 de imprimante. Toate acestea vor fi donate școlilor. Am vorbit cu ministrul Educației, Remus Pricopie, și mi-a trimis o listă cu peste 500 de școli care vor primi aceste imprimante", a afirmat Valeriu Zgonea, potrivit Mediafax.

Zgonea a precizat că în Camera Deputaților erau înscrise în acte 1.250 de imprimante, din care 530 vor fi donate.

"Sper ca până la sfârșitul anului din cele 25.000 de topuri de hârtie să fie consumate numai 12.000 de topuri, iar anul viitor să ajungem la 1.000 - 2.000 de topuri de hârtie. Câteva sute de pomi, dacă nu mă înșel, 200 de pomi vor fi salvați anual doar prin efortul colegilor mei parlamentari și al angajaților Camerei Deputaților", a mai spus Zgonea.

El a adăugat că parlamentarii vor fi informați pe laptopuri, Ipad-uri, smartphone-uri în legătură cu ordinea de zi, precum și cu alte documente.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5659 secunde