Călin Popescu-Tăriceanu a rămas fără partid

602
Călin Popescu-Tăriceanu a rămas fără partid - clinpopescutriceanuatagovernment-1413133837.jpg

Articole recomandate

A vrut o pasăre, în loc de ghindă, și a rămas fără partid. Este ceea ce i s-a întâmplat candidatului la președinție Călin Popescu Tăriceanu. Acesta și-a pierdut partidul pentru că nu a modificat sigla la timp, mai precis cu 6 luni înaintea alegerilor. Așa au motivat judecătorii de la Tribunalul București decizia de respingere a transformării Partidului Național al Mediului în Partidul Liberal Reformator.

"Cum semnul permanent al petentei a fost schimbat cu ocazia Congresului ce a avut loc în data de 01 - 02.08.2014, deci cu mai puțin de 6 luni înainte de data fixată pentru alegerile prezidențiale (02.11.2014), tribunalul constată că modificarea statutului nu poate avea loc, câtă vreme noul statut vizează o noua denumire a P.N.M., partid căruia îi lipsește un element de identificare, respectiv semnul permanent.", motivează instanța.

Prezența lui Popescu Tăriceanu în cursa pentru prezidențiale nu a fost afectată de această decizie a instanței, pentru că liberalul s-a orientat către o candidatură independentă, scrie realitatea.net.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.28 secunde