Deputatul Mihai Lupu:

"Cadastrul ministrului Liviu Dragnea se anunță un dezastru"

200

Articole de la același autor

Deputatul constănțean Mihai Lupu, de la PNL, a susținut, zilele trecute, o declarație politică în Camera Deputaților și le-a atras atenția colegilor săi asupra mai multor probleme legate de programul ce vizează cadastrul național.

"Un om politic atât de controversat cum este domnul Liviu Dragnea este cel în mâinile căruia Partidul Social Democrat a decis să lase unul dintre cele mai importante proiecte pentru România, și anume Programul Național de Cadastru. Acest program va costa 1,2-1,3 miliarde de euro, din care 300 milioane euro vor fi din fonduri europene, iar restul va fi asigurat din veniturile proprii ale Agenției Naționale de Cadastru. Oare ce încredere pot avea românii că situația funciară din România își va găsi în mod real rezolvarea în șapte sau opt ani, după cum a spus Liviu Dragnea? Niciuna, după cum arată primele semne ale acestui program controlat de PSD. Complet netrasparent, cu o legislație făcută pe genunchi și care nu face decât să bage în ceață pe toată lumea, cadastrul ministrului Liviu Dragnea se anunță un dezastru", a declarat deputatul Mihai Lupu.

Un alt element pe care parlamentarul a dorit să-l scoată în evidență face referire la declarația ministrului Liviu Dragnea conform căreia românii se vor opune cadastrului gratuit, nedorind să plătească impozite pe proprietăți.

"O astfel de vorbă aruncată de la Palatul Victoria nu face decât să trădeze lipsa de respect a PSD față de cetățenii acestei țări", a spus Lupu.

În încheierea declarației sale, deputatul Mihai Lupu a mai adăugat că Partidul Național Liberal va urmări fiecare pas și fiecare bănuț cheltuit prin Programul Național de Cadastru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4666 secunde