Bombă pentru PSD! UNPR a fuzionat cu PPDD

146
1
Bombă pentru PSD! UNPR a fuzionat cu PPDD - gabrielopreamana-1435567821.jpg

Articole de la același autor

Premierul interimar, Gabriel Oprea, a anunțat, în urmă cu câteva momente, fuziunea prin absorbție cu PPDD, care avea, până acum, un protocol de colaborare cu PSD.



"UNPR nu a ascuns niciodată faptul că este un partid al ușilor deschise. Toți cei care doresc să facă politică în interes național și al patriotismului sunt bineveniți în UNPR, indiferent dacă au făcut politică sau nu, indiferent dacă au făcut parte dintr-un partid de stânga sau de dreapta", a declarat, luni, Gabriel Oprea, la sediul UNPR.

El a arătat că fuziunea cu PP-DD a venit ca un lucru firesc, având în vedere că majoritatea parlamentarilor PP-DD și-au exprimat, de-a lungul timpului, intenția de a intra în UNPR.

"Vreau să vă spun că nu au existat discuții despre funcții sau despre demnități, motiv pentru care îi apreciez, pentru că sunt oameni serioși, oameni dintr-o bucată. Ne-am înțeles imediat, pentru că vrem să devenim unul dintre marile proiecte politice ale României", a mai spus Gabriel Oprea.

El a arătat că formațiunea sa și-a propus ca, până la 1 septembrie, în fiecare dintre cele 3.200 de localități din România să existe organizații ale UNPR, iar, până anul viitor, să existe un milion de membri de partid, potrivit Agerpres.


Comentează știrea

felicia
29 iunie 2015
Venituri imediate, din prima luna! 100-285 de euro lunar!

Va oferim o posibilitate de a colabora cu noi si de a lucra part-time sau full-time, in asa fel incat sa puteti castiga imediat bani, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Activitatea este usoara si placuta. Cerem seriozitate maxima! Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3699 secunde