Bogdan Tănase, liderul tinerilor din ALDE Constanța

846
Bogdan Tănase, liderul tinerilor din ALDE Constanța - bogdantanasealde2-1549311089.jpg

Articole de la același autor

Zilele trecute a avut loc la București, în sala de conferințe a grupului parlamentar ALDE, Camera Deputaților de la Palatul Parlamentului, ședința Delegației permanente a TLDE la care au participat și reprezentanți ai tinerilor din ALDE Constanța.
În cadrul ședinței Delegației Permanente a TLDE a fost validată noua echipă interimară a filialei teritoriale TLDE Constanța, formată din 23 de membri. Drept urmare, tânărul Bogdan Tănase a preluat funcția de președinte alături de șapte vicepreședinți, un secretar/trezorier și 11 membri ai biroului.
 
În cadrul aceleiași ședințe s-a prezentat situația politicii actuale și au avut loc discuții în vederea organizării alegerilor europarlamentare din luna mai, 2019 prezentându-se și echipa de campanie a ALDE. Totodată, a fost stabilit un calendar al evenimentelor TLDE care cuprinde  Școala Politică de Iarnă a TLDE (14-17.02.2019, Sinaia), Euro-caravana TLDE, acțiune/eveniment dedicat(ă) Zilei Naționale a Tineretului (2 mai), acțiune/eveniment dedicat(ă) Zilei Europei (9 mai) și Gala Premiilor TLDE. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5218 secunde