Bogdan Moșescu, candidatul USR la Primăria Medgidia

440
Bogdan Moșescu, candidatul USR la Primăria Medgidia - usrbogdanmosescu2-1594228573.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții USR-PLUS s-au reunit, ieri, în cadrul unei conferințe de presă pentru a prezenta candidatul partidului la Primăria Medgidia.

"La alegerile locale din septembrie, USR-PLUS mizează pe un tânăr foarte capabil dornic de schimbare în bine. Este vorba despre fostul city manager al Primăriei Medgidia, Bogdan Moșescu", a anunțat președintele Organizației Județene a USR Constanța, Remus Negoi, candidat din partea Alianței USR-PLUS la președinția Consiliului Județean Constanța.

"Consider că Medgidia are nevoie de un primar tânăr, are nevoie de o garnitură integră, fără probleme penale cum are actualul primar. A susține în 2020 un candidat cu probleme penale consider că este o mare greșeală", a declarat deputatul Stelian Ion, prezent la eveniment.

La rândul lui, Bogdan Moșescu a reamintit că, timp de trei ani, cât a fost city manager la Primăria Medgidia, s-a ocupat în mod aparte de atragerea unor investiții în valoare de milioane de euro.

În acest context, el a spus că ar dori să realizeze mai multe proiecte pentru cetățenii din Medgidia dar că ar vrea să le și continue pe cele începute în anii precedenți dar nefinalizate.

Jurist de profesie, Bogdan Moșescu are 28 de ani, este născut și crescut în Medgidia și nu a mai făcut parte din niciun partid politic până la acest moment. El a spus că a decis să candideze la Primăria Medgidia din partea USR deoarece este dezamăgit de clasa politică. În plus, a adăugat că are alături o echipă tânără care îndeplinește criteriile cerute de USR, mai exact, fără penali și fără să mai fi făcut parte din vreun partid politic.   



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5902 secunde