Bogdan Huţucă, reconfirmat preşedinte al PNL Constanţa. „Vă puteţi baza întotdeauna pe mine!”

283
Bogdan Huţucă, reconfirmat preşedinte al PNL Constanţa. „Vă puteţi baza întotdeauna pe mine!” - fondhutuca2-1627409636.jpg
Luni seară, în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanţa, a avut loc Comitetul de Coordonare Judeţeană PNL, în cadrul căruia s-a stabilit componenţa Biroului Politic Judeţean al filialei PNL Constanţa. Printre invitaţi de seamă şi-au făcut apariţia preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, dar şi premierul României, Florin Cîţu. Bogdan Huţucă a obţinut un nou mandat de preşedinte al Biroului Politic Judeţean al filialei PNL Constanţa, bucurându-se astfel de toată încrederea colegilor săi.

„Mulțumesc liberalilor constănțeni pentru votul lor din această seară, vot în urma căruia am primit un mandat de încă patru ani în fruntea PNL Constanța! Primii patru ani în fruntea PNL Constanța au fost o onoare și o bucurie. Împreună am construit o echipă extraordinară care a reușit să câștige alegerile prezidențiale, locale și parlamentare. În 2024 ne propunem să obținem cel puțin aceleași rezultate extraordinare. Sunt sigur că vom reuși!”, a declarat printre altele Bogdan Huţucă.

Preşedintele Biroului Politic Judeţean al filialei PNL Constanţa a continuat apoi să vorbească despre cum trebuie să fie următorii ani într-o administraţie PNL.

„Scopul nostru este acela de a ne transforma şi de a ne moderniza comunitățile. Acela de a face o societate mai bună pentru noi și copiii noștri. Românii vor să vadă de la noi acțiuni ferme. În următorii patru ani avem nevoie de investiții. Spitalele din județul Constanţa, infrastructura, bazele sportive și modul de colectare a deșeurilor. Pentru a realiza toate aceste lucruri trebuie să înțelegeți că avem nevoie de sprijin din partea guvernului. Ne dorim o perspectivă clară. Există primari care au mare experienţă. Noi știm exact ce avem de făcut atâta timp cât ni se creează oportunități. Investițiile statului și investițiile private ne ajută. Transformarea nu va avea loc peste noapte. Dar vom reuși. Am încredere că Mihai Lupu și ceilalți aleși locali vor reuși. De un lucru aceștia pot fi siguri. Se vor putea baza întotdeauna pe mine. Anul 2024 nu este departe. Este un an complicat. Avem patru rânduri de alegeri. Vrem şi trebuie să le câştigăm pe toate” , a explicat Huţucă.

În altă ordine de idei, în cadrul alegerilor, funcțiile de prim-vicepreședinți au fost câştigate de Septimiu Bourceanu și actualul prefect al județului Constanța, Silviu Coșa.

Funcțiile de vicepreședinți le revin primarilor Vasile Delicoti, George Niculescu, Cristian Radu, Valentin Vrabie, Liviu Negoiță, Florin Mitroi, Iulian Soceanu și Ancuța Belu.

De asemenea există şi membrii ai Biroului Politic Judeţean al filialei PNL Constanţa. Este vorba despre Robert Șerban, George Scupra, Cecilia Șerbănescu, Iulian Tudorache, Petre Urziceanu, Gheorghe Moldovan, Mugur Mitrana, Viorel Ionescu, Stelian Gima, Constantin Chirilă, George Cojocaru, Stelian Bucovală și Sorin Ciutureanu.

La Comisia de Cenzori a fost votat Dan Pândichi, în timp ce la Curtea Judeţeană de Arbitraj a intrat Alexandru Timofte.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5077 secunde