BEC a emis hotărârea prin care anulează alegerile de la Mangalia

401
BEC a emis hotărârea prin care anulează alegerile de la Mangalia - primaria-1339789780.jpg
Biroul Electoral Central (BEC) a publicat, vineri, hotărârea privind admiterea cererilor de anulare a alegerilor pentru Consiliul Local și primarul municipiului Mangalia. Reamintim că acestea au fost formulate de PNL, candidatul independent Cristian Radu, Partidul Social Democrat și PC.
BEC constată, printre altele, că "în cadrul a opt secții de votare, procesul de votare a fost prelungit cu mult după ora 21.00, în contextul în care nu a fost emisă o hotărâre în condițiile legii prin care să se fi aprobat prelungirea intervalului orar alocat votării". Mai mult de atât, spun reprezentanții BEC, "după ora 21.00, în mod nepermis, au fost lăsați să voteze nu numai alegătorii prezenți în încăperile secțiilor de votare, cât și toate persoanele aflate în clădire în care se situau secțiile de votare și în curțile acestora".
Tot vineri, BEJ Constanța a emis un comunicat prin care prezintă calendarul alegerilor din Mangalia. Astfel, campania electorală a început joi, 14 iunie, și se va termina pe 23 iunie, la ora 07.00.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5646 secunde