Mircea Dușa:

"Baza Mihail Kogălniceanu a devenit un important centru de tranzit"

151

Articole de la același autor

Ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, a declarat, ieri, că parteneriatul strategic bilateral este o dovadă a angajamentului ferm că România este un partener solid și de încredere al SUA, cu ocazia întâlnirii pe care a avut-o cu generalul Philip M. Breedlove, Comandantul Suprem al Forțelor Aliate din Europa (SACEUR), informează un comunicat de presă al ministerului.

În opinia ministrului român, baza Mihail Kogălniceanu a devenit un important hub logistic și un centru de tranzit care constituie rezultatul cooperării excelente între România și Statele Uni-te ale Americii.

La rândul său, generalul Philip Breedlove a apreciat efortul Armatei României pe timpul participării la operațiile NATO din ultimii ani, aceasta fiind un partener important alături de trupele americane.

Mircea Dușa a transmis, totodată, generalului Breedlove susținerea României pentru un angajament aliat ferm în Afganistan după anul 2014 și sprijină intenția Alianței în direcția îmbunătățirii instruirii și a exercițiilor, cu scopul unei mai bune interacțiuni cu partenerii NATO. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9655 secunde