Băsescu, la testul pentru reconfirmarea brevetului de comandant: E mai ușor să conduci o navă decât o țară

135
1
Băsescu, la testul pentru reconfirmarea brevetului de comandant: E mai ușor să conduci o navă decât o țară - basescu-1376640450.jpg
Președintele Traian Băsescu a ajuns, vineri, la Centrul de simulare al CERONAV din Constanța, unde va susține o testare pe un simulator de navigație, în cadrul cursurilor de reconfirmare a brevetului  comandant de navă, el spunând că are emoții, dar că este mai ușor să conduci o navă decât o țară, scrie Mediafax.


Președintele a ajuns la sediul Centrului Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV) în jurul orei 8.45, fiind îmbrăcat în costum de comandant de navă


"Este un examen, doar nu era să vin îmbrăcat în blugi", a explicat președintele.


Întrebat de jurnaliști dacă are emoții, el a confirmat, spunând că este pentru prima dată când trebuie să dea examenul pentru reconfirmarea brevetului.


"Nu există examen la care să nu ai emoții. Și am și o problemă. Este prima dată de când m-am dat jos de pe navă când am întreruptă valabilitatea brevetului de comandant. Anul trecut mi-a expirat dreptul de a mă urca pe o navă în funcția de comandant, pentru că am fost ocupat cu suspendarea", a spus șeful statului râzând.




Comentează știrea

hmm
17 august 2013
nava tara

Pai care din ele e pana la urma? Ce a zis? Ca e mai usor sa conduci o nava decat e sa conduci o tara sau viceversa?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4372 secunde