Băsescu: "Întârzierea trecerii României la euro este păguboasă"

177
1
Băsescu:

Articole de la același autor

Fostul președinte al statului Traian Băsescu a declarat că întârzierea trecerii României la euro este păguboasă, adăugând că nu există motive de îngrijorare pentru români deoarece salariile și prețurile vor fi convertite din lei în euro la cursul care va fi în ziua luării respectivei decizii.


"Au intrat balticii în plină criză în euro și le merge foarte bine. Nu stau mult mai bine la salarii și pensii ca noi. Nu ai motiv să presupui că vor exploda prețurile, ar putea fi un schimb la cursul zilei când se ia decizia. Unde este problema dacă salariul meu se convertește în euro și se menține raportul? Din punctul meu de vedere, întârzierea este păguboasă", a spus Traian Băsescu la televiziunea B1.


Fostul șef al statului a afirmat că România stă, din punct de vedere economic, mult mai bine comparativ cu alte state care au aderat la euro.




Comentează știrea

Liviu Burebista
27 martie 2017
Vorbeste vanzatorul de flota si de tara

Fosila asta securista care a distrus Romania tot i-si da cu parerea. Mai lasa-ne bai Basescule cu sfaturile tale , Romania nu trebuie sa adere la nici-un euro, avem moneda noastra si putem trai f. bine si cu leul nostru, daca ar avea salarii decente. Cu ce ne ajuta euro, daca vom lua echivalentul la ce avem acum in lei? Unde vezi tu castigul? Dar probabil asa se vede de la tine, cand te uiti crucis probabil ca se vad toate in roz. Rezolvarea ar fi ca Romania sa iasa cat mai repede posibil din facatura asta satanica , care se chiama UE. Am ajuns slugile UE, jumatate din terenurile agricole ale tarii sant pe mainile strainilor, industrie nu mai avem de mult si tu chior nenorocit vi sa ne dai lectii. Hai sictiri javra ordinara.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5335 secunde