Băsescu i-a mulțumit lui Antonescu pentru că îl reprezintă la ceremonia de aderare a Croației

76
Băsescu i-a mulțumit lui Antonescu pentru că îl reprezintă la ceremonia de aderare a Croației - traianbsescucrinantonescu-1372434225.jpg
Președintele Traian Băsescu a declarat că l-a rugat pe președintele Senatului, Crin Antonescu, să îl reprezinte duminică, la Zagreb, la ceremonia de aderare a Croației la UE, adăugând că îi mulțumește acestuia pentru că a fost de acord, transmite Mediafax.ro.
"Da, l-am delegat să mă reprezinte. L-am rugat să mă reprezinte și a fost de acord și îi mulțumesc că a fost de acord", a afirmat Băsescu, în conferința de presă de la Bruxelles, fiind întrebat de jurnaliști despre deplasarea la Zagreb a președintelui Senatului.

Președintele Senatului, Crin Antonescu, va reprezenta România duminică seară la ceremonia organizată la Zagreb, cu prilejul aderării Croației la Uniunea Europeană, începând de la 1 iulie 2013.

"La ceremonia care va marca, în noaptea de 30 iunie spre 1 iulie, evenimentul istoric al aderării, sunt invitați să participe șefi de stat și de guvern din cele 27 de țări membre ale UE și din Balcani", se arată într-un comunicat al Senatului remis vineri agenției Mediafax.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2911 secunde