Băsescu a făcut o baie de mulțime la Chișinău

114
Băsescu a făcut o baie de mulțime la Chișinău - traianbasescubaiedemultimelachis-1374072468.jpg

Articole de la același autor

Președintele Traian Băsescu a făcut o baie de mulțime, ieri, printre aproximativ 300 de manifestanți unioniști adunați în centrul Chișinăului, care l-au asaltat pe șeful statului român, mulți dintre ei dorind să îl îmbrățișeze, în final Băsescu fiind scos din mulțime de agenții de pază.




Aproximativ 300 de manifestanți cu steaguri tricolore și pancarte cu mesaje cum ar fi "Unirea e puterea" s-au adunat lângă monumentul "Ștefan cel Mare și Sfânt", unde a avut loc ceremonia oficială a depunerii de coroane de flori.


La finalul ceremoniei, președintele Traian Băsescu a traversat bulevardul central din Chișinău, unde circulația fusese oprită de forțele de ordine, și a intrat în rândul manifestanților pe care i-a salutat. La acel moment, s-a creat o busculadă formată de forțele de ordine, cameramani și manifestanți, președintele Traian Băsescu fiind asaltat de aceștia pentru a-l îmbrățișa.


Momentul a durat câteva minute, timp în care președintele Băsescu a făcut câteva fotografii, a sărutat un copil și a fost la rându-i îmbrățișat de unii manifestanți, în jur scandându-se "Băsescu, Băsescu" și "Basarabia pământ românesc". 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6539 secunde