Băluț și Răducu Popescu, trimiși de Făgădău să evalueze viitorii directori din școli. PNL Constanța reclamă politizarea concursului

1678
5
Băluț și Răducu Popescu, trimiși de Făgădău să evalueze viitorii directori din școli. PNL Constanța reclamă politizarea concursului - raducupopescu1-1475137889.jpg

Articole de la același autor

Liberalii reclamă faptul că, prin dispoziție de primar, au fost desemnate 12 persoane care vor face parte din comisiile pentru concursul de directori din scolile din Constanța. Printre aceștia se numără Răducu Popescu și Lucian Băluț. Liberalii constănțeni susțin că nu li se pare corect ca în acest proces foarte important pentru învățământ să intervină factorul politic.
Președintele PNL Constanța, Vergil Chițac, spune că cel mai corect ar fi fost să se stabilească niște condiții, o metodologie prin care să fie desemnați reprezentanții administrației locale. Acest lucru nu s-a discutat nici măcar în forul legislativ al municipalității - Consiliul Local.


Comentează știrea

Minciuna
29 septembrie 2016
Sau adevar

Sunt curios sa vad ce vor face stimatii domni si ISJ la scoala 28 cu inchiderea abuziva a salii de sport timp de aproape un semestru! Avea dreptate bietul Cojocaru ca e razbunare, dar nu il mai credea nimeni!

constantean
30 septembrie 2016
fara fosti!

De ce nu se ia in calcul participarea la comisie a unor reprezentanti ai Univ Ovidiu de la DPPD? Nu are PSD si pe acolo acoliti?

Profesor
30 septembrie 2016
Hop si eu peste machedoni!

Incearca sa si protejeze copiii de suflet,mai face incasari ,nu intelege ca a ingropat invatamantul constantean,iar acum revine MUMUIA popescu,adica bai,bai,domnule Mort !

Profesor
30 septembrie 2016
Liberalii !!!

O mare încurcătură! Șefa zice ca apără PNL-ul, comisiile din școli numite de actuali director își vor apăra actualii șefii pentru a le fi în continuare bine, iar Consiliile Locale vor apăra fie o ,,rudă,, sau un membru de partid în funcție de comunitate. Lăsați PSD-ul din municipiu Constanța priviți și spre județ. Fiecare membru din Comisie se crede ,,Dumnezeu,, de care va depinde soarta școlii. În realitate o mare ,,varză,,. În grabă să mai punctăm fiecare câte ceva. Prieteniii sunt încrezătoriși liniștiți pentru că șefa are în sfârșit tot județul la picioare! Competențe peste competențe, comisii peste comisii în Românica noastră!

Profesor
30 septembrie 2016
Liberalii !!!

O mare încurcătură! Șefa zice ca apără PNL-ul, comisiile din școli numite de actualul director își vor apăra actualii șefii pentru a le fi în continuare bine, iar Consiliile Locale vor apăra fie o ,,rudă,, sau un membru de partid în funcție de comunitate. Lăsați PSD-ul din municipiu Constanța priviți și spre județ. Fiecare membru din Comisie se crede ,,Dumnezeu,, de care va depinde soarta școlii. În realitate o mare ,,varză,,. În grabă să mai punctăm fiecare câte ceva. Prieteniii sunt încrezători și liniștiți pentru că șefa are în sfârșit tot județul la picioare! Competențe peste competențe, comisii peste comisii în Românica noastră!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6608 secunde