"Avem de-a face cu o canibalizare nesimțită a PDL de către PMP"

90

Articole de la același autor

Deputatul Cezar Preda a lansat, vineri, un atac dur la adresa Partidului Mișcarea Populară, care ar "canibaliza" zilnic PDL, el numindu-i pe cei din PMP "mincinoși ordinari, ipocriți și perfizi", care vor "să pună mâna" pe PDL.


Cezar Preda a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că PMP atacă zilnic PDL și, deși clamează unificarea dreptei, urmărește doar "să pună mâna" pe Partidul Democrat Liberal.


Fără a preciza cine are un astfel de "deziderat", Preda a dat de înțeles că este vorba despre Elena Udrea și Traian Băsescu.
"Se clamează foarte mult unificarea dreptei. Resping absolut toate aceste poziții ipocrite, false, perfide, că se dorește unificarea dreptei și că PDL ar face volte. Mincinoși ordinari. Aș aduce aminte opiniei publice că n-am auzit ca această dreapta fărâmițată sa fie unită și singurul în afară să fie PDL. Unificarea dreptei este o marotă de care se folosesc politicienii perfizi și ipocriți și care manipulează ordinar opinia publică. Eu cred că nu poți să fii atât de nesimțit încât să furi butelia din casa omului și să-l cerți apoi că nu face mâncare la copii. Asta face PMP cu PDL. Sunt poftele unora, mai înalți sau mai blonzi, mai cu păr sau fără, au pofte să pună mâna pe partid. Nu o să pună mâna nimeni pe partid, pentru că a rezistat multor lupte politice", a afirmat Cezar Preda, citat de Mediafax.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1326 secunde