Autostrada Cernavodă – Constanța își face pârtie

2040
Prefectul Claudiu Palaz a convocat, ieri, toți factorii decizionali implicați în lucrările pe tronsonul Cernavodă-Constanța al Autostrăzii A2 și în realizarea variantei ocolitoare a municipiului Constanța. În cadrul întâlnirii, s-a analizat situația procedurilor de expropriere. Au fost soluționate o parte dintre problemele cele mai delicate ce îngreunau desfășurarea lucrărilor. Astfel, au fost obținute planurile parcelare din Rasova, Cernavodă și Peștera. De asemenea, a fost rezolvată situația parcelei A93 de pe raza municipiului Constanța.
"Astăzi am mai soluționat o parte dintre cele mai complicate probleme, și anume pla-nurile parcelare din Rasova, Cernavodă și Peștera, precum și situația parcelei A93 de pe raza municipiului Constanța. În următoarele zile vom continua centralizarea aspectelor rămase nesoluționate sau care mai apar pe parcurs și pe care le vom face publice după următoarea ședință, pe care estimăm a o desfășura cel târziu la mijlocul lunii februarie." a precizat prefectul Claudiu-Iorga Palaz.
Aceste ședințe frecvente sunt modalitatea prin care prefectul respectă obligațiile prevăzute prin protocolul încheiat în noiembrie anul trecut între Ministerul Transporturilor și Infrastructurii și Instituția Prefectului Județul Constanța. Palaz a promis atunci implicare directă în accelerarea procedurilor de transfer și expropriere pe raza județului, astfel încât cea mai mare parte a problemelor care blocau înaintarea lucrărilor să se soluționeze în regim de urgență.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 04 Februarie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Nu vrem să fim asociați cu Tusac"
Pagina a fost generata in 3.9746 secunde