Autoritățile locale se pregătesc pentru sezonul estival. Comandament Litoral 2021, la Constanţa

255
Autoritățile locale se pregătesc pentru sezonul estival. Comandament Litoral 2021, la Constanţa - comandamentlitoral1-1616525047.jpg

Articole de la același autor

Autorităţile locale au început pregătirile pentru deschiderea sezonului estival. În luna februarie, la nivelul Primăriei Constanţa a fost înfiinţat Comandamentul Litoral 2021.

Până acum, echipele Primăriei Constanța și ale Poliției Locale au luat la pas străzile din Mamaia, au constatat neregulile și au discutat cu operatorii economici pentru a stabili împreună măsurile ce trebuie luate.

„În primul rând, trebuie acordată o importanță deosebită curățeniei. Acționează zilnic echipele municipalității și ale firmei de salubrizare, dar și operatorii economici trebuie să păstreze ordinea. Doar printr-un efort comun ne vom putea bucura de o stațiune frumoasă. De asemenea, construcțiile ridicate abuziv vor fi demolate în perioada următoare. În cadrul acțiunilor de verificare, s-a discutat și despre renovarea obligatorie a fațadelor și împrejmuirilor. Nu putem să întâmpinăm turiștii cu fațade scorojite! Facem apel, încă o dată, la operatorii economici care își desfășoară activitatea în stațiunea Mamaia să asigure curățenia incintelor proprii și să își întâmpine vizitatorii în locuri curate și igienizate”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5502 secunde