AUR Constanţa strânge semnături pentru demiterea primarului Vergil Chiţac

953
AUR Constanţa strânge semnături pentru demiterea primarului Vergil Chiţac - aurdemisiechitac-1627490700.jpg
Reprezentanții partidului AUR Constanța au anunțat că au demarat un referendum de demitere a primarului Municipiului Constanța, Vergil Chițac.

„Până în prezent, Primăria Constanța a depus toate eforturile să blocheze acest demers, intenția AUR fiind inițial de a amplasa cinci corturi pentru strângerea de semnături în puncte cheie ale municipiului.

Primăria Municipiului Constanța, în mod nejustificat, a respins solicitarea AUR Constanța. Astfel, în prezent, se redactează acțiunea în instanță în acest sens. În paralel, militanții AUR Constanța și parlamentarii Dumitru Viorel Focşa, Sorin Cristian Mateescu, Evdochia Aelenei și Dănuț Aelenei, au început de sâmbătă, 24 iulie, acțiunile stradale în acest sens”, au transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, parlamentarii de la AUR Constanţa.

Ei au adăugat că, în doar două zile, AUR Constanța a strâns peste 1.000 de semnături.

„Nu am avut niciodată niciun dubiu. Știam că locuitorii orașului sunt revoltați, iar acum vedem pe viu: se semnează ca la balamuc, peste tot: în centrul orașului, pe stradă, pe plajă, la terase, oameni de toate vârstele. Domnul primar Chițac a reușit performanța de a fi în război cu toate categoriile de vârstă, toate domeniile de activitate. Am impresia că el urăște efectiv acest oraș, altfel nu îmi explic comportamentul domniei sale. Nu vorbește cu constănțenii, emite regulamente peste regulamente, toate aberante și în rarele ieșiri publice ne tratează arogant și flegmatic. Nici nu vreau să mă gândesc la șansele de reușită ale referendumului sau nu, știu doar că ne-am săturat cu toții de el și vreau să știe asta, chiar dacă ne tot spune că întâmpină criticile cu dopuri în urechi”, a declarat deputatul AUR de Constanţa, Dumitru Viorel Focşa.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3767 secunde