AUR Constanţa continuă strângerea semnăturilor pentru demiterea primarului Vergil Chiţac. „Avem aproape 12.000”

7163
AUR Constanţa continuă strângerea semnăturilor pentru demiterea primarului Vergil Chiţac. „Avem aproape 12.000” - fondaurfocsa-1629742304.jpg
Organizaţia AUR Constanţa face toate demersurile pentru a-l demite pe primarul Vergil Chiţac prin referendum. Pentru ca acest lucru să fie posibil este nevoie de aproximativ 67.000 de semnături strânse.

Preşedintele filialei constănţene AUR, Dumitru Viorel Focşa, critică în continuare deciziile luate de actuala administraţie locală şi spune că ceea ce se întâmplă nu îşi găseşte locul în normalitate.

„Semnăturile au avansat. Am ajuns la aproape 12.000 de semnături. Nu le numărăm zilnic, facem un bilanţ la fiecare sfârşit de săptămână. Trebuie să strângem aproape 67 de mii pentru a putea reuşi cu referendumul. Tot ceea ce face actuala administraţie locală este haotic. Nu văd nicio revenire asupra proiectului cu sensurile unice. Se continuă în prostie. Se aglomerează bulevardele mari ale Constanţei. Nicio schimbare legată de igienizarea oraşului. Domnul Chiţac şi-a luat concediu în această perioadă. Asta este. Nu mai putem schimba prea repede ceva. Un rău odată instalat, scapi greu de el. Noi monitorizăm toată această activitate şi atragem atenţia că vom taxa orice fel de abatere. Există multă aroganţă, nepăsare, nemernicie, atât din partea domnului primar cât şi din partea domnului Horia Constantinescu. Nu sunt prea bine ancoraţi în realitate ca să poată lua o decizie pertinentă”, a declarat în cadrul unui interviu, pentru „Cuget Liber”, deputatul AUR de Constanţa, Dumitru Viorel Focşa.

Parlamentarul a comentat şi situaţia de pe Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu. Practic, trotuarele nu mai există, iar pietonii sunt obligaţi să circule pe carosabil, ceea ce este total lipsit de siguranţă.

„Situaţia aceasta mi-a fost semnalată acum o săptămână. Exact ceea ce spuneam. Ce visează noaptea, a doua zi pun în aplicare. Nu se gândesc care sunt consecinţele. Poţi face o simulare înainte şi vezi ce se întâmplă dacă anulezi peste o mie de locuri de parcare. Aşa au gândit domnul Chiţac şi cu domnul Horia Constantinescu. Am avut o întâlnire cu nişte domni mai de seamă din Constanţa. Nu le pot da numele. Şi am ajuns la concluzia că oraşul a încăput pe mâna unor incompetenţi. Sunt nişte ageamii. Este interesant că avem un primar din partea PNL care l-a trădat pe liderul său, Ludovic Orban. Avem un manager pe probleme administrative care este un produs PSD. Asta este el”, a adăugat Dumitru Viorel Focşa.



AUR deschide filiale noi în judeţ


În altă ordine de idei, zilele acestea s-au deschis şi organizaţiile AUR din Cumpăna şi Amzacea. La ceremonie a fost prezent şi preşedintele AUR, George Simion.

„Noi continuăm să ne extindem. Asta facem de când am intrat în parlament. Întărim organizaţiile pe care le-am avut înainte de intrarea în parlament. Trebuie să ne întărim în continuare şi să facem o treabă cât mai bună. La anul pe timpul acesta trebuie să avem semnăturile şi să demarăm referendumul. Trebuie să scăpăm de acest domn care a minţit constănţenii. Dacă se va face referendumul şi Chiţac va continua din nou, va fi o situaţie grea pentru PNL. Nu ar avea câştig de cauză. Dar, mai avem până acolo”, a concluzionat Dumitru Focşa.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7879 secunde