Au început lucrările de asfaltare pe strada Bucovinei din Medgidia

254
1

Articole de la același autor

Astăzi au început lucrările de asfaltare și reabilitarea a străzii Bucovinei, în cadrul proiectului ,,Reabilitare tramă stradală în municipiul Medgidia, județul Constanța", în cadrul căruia s-a finalizat reabilitarea a 29 de străzi din totalul de 31 incluse în proiect. Strada Bucovinei este penultima stradă ce va fi asfaltată, după finalizarea lucrărilor de pe artera respectivă urmând să înceapă și reabilitarea străzii Văii.

Proiectul ,,Reabilitare tramă stradală în municipiul Medgidia, județul Constanța" are ca sursă de finanțare Programul Operațional Regional (POR), Axa 2 Îmbunătățirea infrastructurii de transport regionale și locale, Domeniul Major de Intervenție 2.1. Reabilitarea și modernizarea rețelei de străzi județene, străzi urbane - inclusiv construcția, reabilitarea șoselelor de centură.

Potrivit primarului Marian Iordache, proiectul are o durată de 46 luni, începând de la 21.07.2009 când s-a semnat contractul de grant, iar valoarea totală a proiectului este de aproxiamtiv 31 milioane lei cu T.V.A.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă reabilitarea și modernizarea tramei stradale din Municipiul Medgidia, în vederea creșterii gradului de siguranță a circulației, a reducerii timpului de călătorie prin fluidizarea traficului, precum și a diminuării poluării aerului prin reducerea consumului de carburanți auto. În urma finalizării proiectului vor fi reabilitate 20,235 km de străzi, 44,259 km trotuare, 2, 490 km de spațiu verde, 948 ml limitatoare de viteză. 

Comentează știrea

UDRISTE G.
3 iulie 2013
asfalatare str oituz

ptr. anul 2013 era in program si asfaltarea strazii oituz,dar edilii sau razgandit ptr.la anul si acum au venit si au adus gunoiul razuit de pe alte strazi,ca sa astupe gropile infernale,dar oare s-au gandit ce se va intampla la prima ploaie,toata masa aceasta razuita o sa umple canalizarea.chiar cetatenii acestei strazi au ajuns bataia de joc a primariei?va rugam ca ziar local judetean de stiri sa veniti sa vedeti str.oituz cum arata,Anul trecut am avut promisiuni certe din partea dl. primar ca se va asfalta iar acum suntem amanati din nou,probabil ca cetatenii de pe str. oituz nu prezinta un interes pentru primarie,decat atunci cand ne achitam taxele locale sau la alegeri.ne-am bucurat in zadar ca gata se va face ceva,dar lucratorii ne-au instiintat ca acest praf batatorit ajunge deocamdata si asfaltul va veni la anul.Care an oare?Chiar nimeni nu poate sa-i atentioneze pe acesti "specialisti"?Nu avem nevoie de praf batatorit pe strada!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5049 secunde