Au fost demarate procedurile! Comuna Cumpăna, legată prin nod rutier de A4

1258

Articole de la același autor

Un proiect mult-aşteptat pentru locuitorii din Cumpăna începe să se concretizeze: realizarea nodului rutier care va putea lega localitatea de autostrada A4. Zilele trecute, la sediul Primăriei Cumpăna a avut loc prima şedinţă de lucru pentru obiectivul de investiţii „Nod rutier Cumpăna A4 (km 16+700) – DN39E”.

Echipa de proiectanţi ai SC Search Corporation SRL, alături de specialişti ai SC Consitrans SRL, care vor realiza traficul rutier din comuna Cumpăna, au studiat posibilităţile cele mai avantajoase pentru construirea acestui obiectiv de investiţii. Aceştia, împreună cu reprezentanţii unităţii administrativ teritoriale şi primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, s-au deplasat în teren, de-a lungul autostrăzii A4, precum şi în zonele posibile ce pot asigura conexiunea optimă, cu afectarea minimă a terenurilor UAT Cumpăna.

Prima şedinţă de lucru s-a concretizat prin propunerea a două variante ce vor fi înaintate finanţatorului proiectului Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Termenul de execuţie al Studiului de Fezabilitate şi Proiectului Tehnic pentru Nod Rutier Cumpăna A4 – DN 39E este de opt luni de la data semnării contractului, care a avut loc pe data de 22 septembrie 2020.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3147 secunde