Video ATENȚIE, VIDEO CU IMPACT EMOȚIONAL! Pacient lovit cu un baton de parizer în cap, în ambulanță

3603
ATENȚIE, VIDEO CU IMPACT EMOȚIONAL! Pacient lovit cu un baton de parizer în cap, în ambulanță - smurd766438300-1559548003.jpg
Scene revoltătoare: un pacient inconștient este umilit de echipajul de pe o ambulanță SMURD. Pacientul este lovit în cap cu un pachet de mâncare și jignit. Ministrul de Interne Carmen Dan a solicitat anchetă de urgență.


"Am urmărit cu indignare imaginile apărute în spațiul public din care se observă cum un membru al unui echipaj de intervenție de urgență batjocorește un pacient care avea nevoie de ajutor.


Acțiunea unui singur om poate arunca stigmatul asupra unei întregi instituții și asupra a zeci, sute sau mii de oameni care își fac datoria în cel mai onorabil și profesionist mod cu putință!

Știu că Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a demarat verificări în acest caz și cer IGSU și DSU să ia măsuri urgente!

Acest personaj nu mai poate fi parte a echipei de elită numite SMURD. Acest personaj afectează grav o echipă valoroasă, tocmai pentru că valoarea sa, ca om, nu depășește prețul unui baton de parizer!", scrie Carmen Dan, pe Facebook.


sursa text si foto: romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3218 secunde