Atenție, conducători auto! Restricții de circulație impuse de Primăria Constanța

Marţi, 28 Noiembrie 2017, 19:36
2060
 Primăria Municipiului Constanța, în colaborare cu Prefectura Județului Constanța, Consiliul Județean Constanța și Comandamentul Flotei, organizează, în data de 1 decembrie, cu ocazia Zilei Naționale a României, în intervalul orar 11.00-12.00, pe b-dul Tomis, un ceremonial ce va include defilarea trupelor pedestre și a mijloacelor de tehnică militară.

Pentru desfășurarea în bune condiții a evenimentelor dedicate Zilei Naționale a României, Primăria municipiului Constanța aduce la cunoștința constănțenilor faptul că traficul rutier va fi restricționat pe b-dul Tomis pentru defilarea paradei militare.

Astfel, joi, 30 noiembrie, începând cu ora 18.00, se va interzice accesul și staționarea autovehiculelor în parcarea din zona Sălii Sporturilor (cu excepția autovehiculelor cu circulație prioritară - ambulanță, poliție, jandarmerie), precum și în parcarea aflată pe b-dul Tomis, tronsonul cuprins între Sala Sporturilor și b-dul Ferdinand (restricție impusă inclusiv mașinilor de aprovizionare cu marfă a magazinelor sau restaurantelor din zonă.

De asemenea, în cursul zilei de vineri, 1 decembrie, în intervalul orar 7.30 - 12.00, se restricționează circulația pe b-dul Tomis, tronsonul cuprins între zona Capitol (intersecția b-dul Tomis cu b-dul Mamaia) și b-dul Ferdinand, fără însă a restricționa circulația pe b-dul Ferdinand a autobuzelor aparținând RATC. Acestea vor staționa la intersecția b-dului Ferdinand cu b-dul Tomis în perioada defilării plutoanelor.

Totodată, străzile cu care se intersectează b-dul Tomis, respectiv str. Cuza Vodă, str. Ștefan cel Mare, str. Constantin Brătescu, str. Sarmisegetuza, str. Dacia și str. Decebal, str. Tudor Vladimirescu vor fi închise circulației. 

Pagina a fost generata in 0.2527 secunde