Atac din tabăra lui Cîțu la Orban: „Este dezonorant pentru președintele PNL”

243
Atac din tabăra lui Cîțu la Orban: „Este dezonorant pentru președintele PNL” - pnlatac-1629215190.jpg
PNL intră într-o nouă etapă a luptei politice pentru șefia partidului, odată cu oficializarea candidaturilor. Cei doi candidați anunțați urmează să își depună oficial moțiunile cu care vor candida. Florin Cîțu s-a întâlnit, marți, cu susținătorii săi la o vilă de protocol din capitală, unde s-a discutat și despre convocarea cât mai rapidă a unei ședințe a conducerii partidului, unde Cîțu şi-a impus favoritul pentru ministerul Finanțelor, pe prietenul său Dan Vîlceanu.

În același timp, din tabăra premierului au fost transmise mesaje în care Ludovic Orban este acuzat de o campanie „de linșaj public a (sic) premierului”, pentru declarațiile recente.

Într-un mesaj publicat pe rețelele sociale, susținătorii premierului, printre care Raluca Turcan, Pavel Popescu sau Alexandru Muraru, îl acuză pe Ludovic Orban de comportament „lipsit de fair-play politic”.

„În legătură cu ultimele apariții publice ale președintelui PNL, Ludovic Orban, echipa celor care susțin candidatura lui Florin Cîtu dezaprobă comportamentul lipsit de fair-play politic şi declarațiile acestuia care aduc grave prejudicii partidului nostru”, se arată în mesajul publicat de susținătorii premierului. (M.G.)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2859 secunde