"Astăzi le arătăm militarilor români că îi respectăm"

64

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis și partidele și formațiunile reprezentate în Parlament au semnat, în urmă cu puțin timp, la Palatul Cotroceni, Acordul politic național privind creșterea finanțării pentru Apărare.

Acordul a fost semnat de șeful statului și președintele PSD, premierul Victor Ponta, copreședintele PNL, Alina Gorghiu, și prim-vicepreședintele liberalilor Cătălin Predoiu, președintele UNPR, Gabriel Oprea, președintele PC, Daniel Constantin, președintele UDMR, Kelemen Hunor, și președintele PP-DD. Liderul grupului minorităților naționale din Parlament, Varujan Pambuccian, a lipsit de la ceremonie.

La ceremonia de semnarea a acordului, care a început cu intonarea imnului național, a participat ministrul Apărării, Mircea Dușa, și mai mulți consilieri prezidențiali.

Președintele Klaus Iohannis a avut luni la Palatul Cotroceni consultări cu reprezentanții PSD, PNL, UNPR, PC, UDMR, ai grupului minorităților naționale și ai PP-DD, pe marginea încheierii acestui Acord politic.

După aceste consultări, el a anunțat că a obținut consensul necesar din partea partidelor și formațiunilor parlamentare pentru ca bugetul alocat Apărării să atingă 2% din PIB în anul 2017. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6249 secunde