Apele au făcut prăpăd la Peștera. Centrul comunei, distrus de inundații / Galerie foto

802
7
O ploaie de câteva ore a făcut prăpăd în comuna constănțeană Peștera.
Cel puțin 30 de gospodării, căminul cultural, primăria,dispensarul, poșta, ulițele din centrul satului, au fost măturate de viitura care s-a prăvălit dinspre dealurile localităților vecine.
Autoritățile locale spun ca apa a venit cu atâta putere încât a ras totul în cale. Totul s-a întâmplat din cauza unor poduri înfundate. Drumul Comunal 28 s-a surpat atunci cînd unul dintre poduri a căzut sub furia apelor. 
Primarul Vrabie spune ca locuitorii din comună au știut cu 20 minute înainte ce îi așteaptă așa ca au avut timp sa iasa din case și să-și ducă animalele pe deal, într-un loc mai sigur.
Autoritățile locale vor începe în această dimineață evaluarea pagubelor. Edilul comunei spune că cifrele vor fi de ordinul sutelor de mii de lei.


Comentează știrea

Una
12 iunie 2013
Pentru Vrabie

In loc sa bage banii in jardiniere pe gardurile oamenilor si sa faca parc si alte fantanite ..mai bine incerca sa rezolve problema asta ...dar cine sa faca sarbatorile comunei ...ca in Las Vegas :)

anonim
12 iunie 2013
Primar arogant

Vrabie, daca nu risipeai banii comunei cu coardele tale si cu spectacole campenesti prezentate de Buzdugan si Morar , puteai sa repari podurile si drumurile.Drumul Ivrinezu-Pestera parca e bombardat de avioane.De 5 ani este asa.Si tu te fatzai pe la agape, te insori a n-a oara, iti plimbi mustata aia aroganta pe la TV si neglijezi treburile comunei.Te-ai ajuns si tu!Hotule!

Eu
12 iunie 2013
Prea multa fudulie

Asa este.Un primar extrem de "fudul".In loc sa se ocupe de probleme urgente primarul de la Pestera vrea sa arate cine-i el!Sa vada toata tara ce primar grozav este el!Praf in ochii prostilor!

IONI
12 iunie 2013
ADEVARAT SPUS

MEREU AU DE SUFERIT LOCUITORII COMUNEI DIN CAUZA PLOILOR DAR CE II INTERESEAZA PE ACTUALA CONDUCERE SAU CE I A INTERESAT PE CEI CARE AU FOST. POATE FOSTUL PRIMAR ACUM A SUFERIT DE PE URMA INDUDATIILOR ,CA LOCUESTI IN CALEA APELOR ,IAR PE VRABIE CEL INTERESEAZA DE OAMNEI SARACI CA DOAR S A LAUDAT CA ESTE CEA MAI BOGATA COMUNA DIN JUDET . ACUM SE VEDE BOGATIA CA LE A LUAT SATENILOR , CE MAI AVEAU PE BATATURA ....

EU
12 iunie 2013
UNDE SUNT PODURILE?

BI8NE CA A SCAPAT TROITA CA TOATA PESTERA ESTE PLINA DE FINTIINI SI TROITE . NU L A AJUTAT PE VRABIE SA DEPASEASCA INUNDATIILE...... IN LOC DE PODURI AVEM FINTIINI ........

Miruna
12 iunie 2013
sa cultive orez daca nu sunt capabili sa se apere de ape

:)

Emi
12 iunie 2013
Imnul lui Mazare

Poate se trage de la imnul lui Mazare. Sa vina SALVAMARU ! ! ! CATI BANI COSTA IMNUL ? !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9403 secunde