Anunțul făcut de Comisia Europeană despre situația lui Victor Ponta

324
2
Anunțul făcut de Comisia Europeană despre situația lui Victor Ponta - victor-1433568983.jpg
Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat că situația premierului Victor Ponta este un subiect care ține de politica internă a României, iar CE nu va exprima o poziție fiind vorba despre un "caz specific".

"Nu sunt în poziția de a comenta politica internă a României. CE niciodată nu comentează cazuri specifice din niciunul dintre statele membre, incluzând România. (...) Nu vorbim aici la modul general, ci vorbim despre un caz foarte — foarte specific și nu văd niciun motiv pentru care CE ar trebui să se exprime asupra acestui caz specific. Este un caz care se află în mâinile autorităților judiciare din România, partea politică a lucrurilor este în mâna președintelui, a premierului și a Parlamentului. Nu are nimic de-a face cu CE", a afirmat oficialul european, citat de stiripesurse.ro.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

ismail / brussel bl.
6 iunie 2015
nam ancredere !

An ziuoa de azi e bine sa ai 2 cetateni dar din pacate nam de castigat si de gastigat am romania .antro tara straina ati poti dezvolta cariere si noroc la un job .nui defacut nimic an romania e decat sistemul manipulari sa ai antretinem pe cei din gurven si corupti sa antretinem politisti si armata mizerie ca an vietnam .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.578 secunde