Anunț important de la Primăria Constanța privind parcările rezidențiale

1778
Anunț important de la Primăria Constanța privind parcările rezidențiale - anuntimportantparcari-1560974501.jpg

Articole de la același autor

În toate orașele țării există parcări rezidențiale și parcări cu plată. Cele rezidențiale pot fi utilizate de orice conducător auto pe parcursul zilei, dar trebuie eliberate după-amiaza.  


Același lucru se întâmplă și la Constanța unde, conform unei Hotărâri a Consiliului Local, în intervalul orar 8.00 – 17.00, parcările rezidențiale sunt libere și poate parca oricine însă, după ora 17.00, acele locuri sunt rezervate cetățenilor care au încheiat un contract în acest sens. 


Având în vedere multiplele cazuri în care constănțenii care au închiriat un loc de parcare nu au avut unde să își lase mașina atunci când au ajuns acasă, reprezentanții Primăriei Constanța fac apel la persoanele care parchează în zonele rezidențiale să dea dovadă de înțelegere și să elibereze locul la solicitarea beneficiarului de drept.
De asemenea, un bilețel în parbriz cu numărul de telefon al conducătorului auto care parchează pe locul altcuiva poate fi extrem de util și ajută la evitarea situațiilor neplăcute sau conflictuale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0108 secunde