Antonescu susține modificarea legislației astfel încât crimele comunismului să fie imprescriptibile

73
Antonescu susține modificarea legislației astfel încât crimele comunismului să fie imprescriptibile - crinantonescupresedinteromaniase-1375861944.jpg

Articole de la același autor

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marți seara că susține modificarea legislației astfel încât crimele comunismului să fie considerate imprescriptibile. Antonescu a fost întrebat la Realitatea TV dacă PNL susține, în contextul cazului Alexandru Vișinescu, o eventuală modificare a legislației astfel încât crimele comunismului să fie clar definite și considerate crime împotriva umanității, imprescriptibile, indiferent de data la care au fost comise.




 "Categoric susțin aceste lucruri. (...) Am discutat cu Andrei Muraru, directorul IICCMER, acolo este o echipă de oameni tineri, capabili și categoric calificați, fac o treabă foarte bună și tot ceea ce putem face în sprijinul lor vom face. Eu personal sunt întru totul de acord", a afirmat Antonescu la Realitatea TV. 


El a subliniat că admiră maniera în care comunitatea mondială evreiască a luptat pentru a impune tema Holocaustului și o legislație în cele mai importante țări.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9664 secunde