"Antonescu nu vrea să fie un președinte jucător"

51

Articole de la același autor

Vicepreședintele PDL Ioan Oltean afirmă că "golirea de conținut" a funcției prezidențiale se explică prin faptul că liderul PNL, Crin Antonescu, "nu vrea să fie un președinte jucător la Cotroceni", ci să fie "un obiect de decor", dacă, "Doamne ferește", va fi ales șef al statului.




Vicepreședintele PDL Ioan Oltean a afirmat, ieri, într-o conferință de presă, că membrii Comisiei de revizuire a Constituției și-au încheiat raportul, acesta fiind înaintat Senatului, ca prima cameră sesizată.


"Ca un semn îmbucurător e faptul că la nivelul Consiliului Legislativ au fost depistate, identificate și menționate aproape în totalitate abaterile procesului de revizuire a Constituției. Într-un raport de 33 de pagini, Consiliul Legislativ scoate în evidență faptul că majoritatea modificărilor Constituției sunt în conflict cu Constituția, că nu își au locul în interiorul Constituției, ci sunt de natură a fi reglementate prin acte normative cu caracater organic", a declarat Ioan Oltean, citat de Agerpres.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4704 secunde