X
X
Mai multe ştiri online:

Angajații Primăriei din Eforie învață cum să dezvolte turismul din oraș

Ştire online publicată Joi, 23 August 2012. Autor: Carmen MOCANU
Reprezentanții Primăriei Eforie organizează în perioada 20-23 august 2012, în sala de conferințe a Hotelului "Felix" din Eforie Nord, Grupul de lucru și schimbul de experiență în turism din cadrul proiectului "Tradiție, Originalitate, Unicitate și Bogăție pentru realizarea unei Strategii Inovatoare în vederea dezvoltării turismului în regiunea Mării Negre- TOURIST".


Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Opera-țional Comun de Cooperare în bazinul Mării Negre 2007-2013. Acesta vizează inițierea unui parteneriat strategic pentru susținerea dezvoltării economice durabile în Bazinul Mării Negre, prin valorificarea, într-o manieră integrată, a potențialului turistic al regiunii.


Potrivit managerului de proiect, Cecilia Crețu, evenimentul se adresează agențiilor de turism, organizațiilor din turism, facilităților de cazare, de distracție, restaurantelor, instituțiilor și autorităților publice cu competențe în sectorul turistic.
 

Printre altele, în cadrul întâlnirii, se vor prezenta principalele obiective turistice din Republica Moldova, Dis-trictul Dobrich și județul Constanța, precum și diferite tipuri de turism practicat în cele trei regiuni.


Totodată, se vor lua în discuție diverse strategii pentru dezvoltarea turismului în cele trei regiuni și identificarea problemelor din sectorul turistic, precum și prezentarea de soluții la acestea. Cei prezenți vor mai purta discuții despre calitatea serviciilor și produselor din sectorul turistic și nevoia implementării de standarde de calitate similare.


În final, vor avea loc concluzii ale grupului de lucru și propunerea de trasee turistice comune pentru cele trei regiuni, precum și formularea temelor ce vor fi abordate la viitorul schimb de experiență.Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17163 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2856 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2495 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7459 secunde