Amplu program de reabilitare a infrastructurii din Medgidia

135
Primăria Municipiului Medgidia a semnat în urmă cu câteva zile ultimul proiect realizat pentru Planul Integrat de Dezvoltare Urbană a municipiului, finanțat din fonduri europene prin Planul Operațional Regional și anume: "Reabilitare, modernizare străzi, parcări, pod și stații de transport în Municipiul Medgidia".

Perioada de implementare a proiectului este de 22 luni, iar obiectivele specifice sunt reprezentate de: reabilitarea a 36 de parcări (25 parcări în Zona de Nord, 11 parcări în Zona de Vest), 27 rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități, 49 de stații de transport în comun și 67 mp de trotuare aferente parcărilor reabilitate și reabilitarea Str. Vîlcelelor.

Cea mai importantă componentă a proiectului o reprezintă reabilitarea podului de peste Canalul Dunăre - Marea Neagră, obiectiv care nu a suferit până acum reparații majore. Având o suprafață de 13.419 mp, Podul Canalul Dunăre-Marea Neagră va beneficia de lucrări la infrastructură, lucrări la suprastructură și lucrări la racordările cu terasamentele.

Valoarea totală a proiectului este de 13,8 milioane de lei din care valoarea totală eligibilă este de 11,12 milioane de lei (finanțare nerambursabilă și contribuția Beneficiarului), valoarea neeligibilă inclusiv TVA aferentă acesteia este în valoare de 42.153, iar valoarea TVA aferentă cheltuielilor eligibile în sumă de 2,63 milioane de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2539 secunde