Ambasadorul Chinei vizitează comuna Cumpăna

154
1
Ambasadorul Chinei vizitează comuna Cumpăna - ambasadorulchineivizitaacasalama-1417533851.jpg

Articole de la același autor

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, va primi, astăzi, de la ora 14.00, oaspeți de seamă, o delegație oficială condusă de Excelența Sa, doamna Huo Yuzhen, ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, urmând să sosească în localitate.

"Vizita pe care o întreprinde doamna ambasador în comunitatea noastră are loc ca urmare a semnării acordului de înfrățire între orașul Zhuanghang din districtul Fengxian, Shanghai și comuna Cumpăna, județul Constanța, acord semnat la 3 noiembrie 2014. Oaspeții chinezi au fost impresionați de comuna Cumpăna, de realizările și proiectele ce se derulează în prezent, fapt ce a determinat și vizita doamnei ambasador în localitatea noastră", a spus primarul Mariana Gâju.

Primul moment al vizitei delegației oficiale în Cumpăna se va desfășura la sediul Primăriei, unde Excelența Sa va putea parcurge cartea de onoare și albumul de fotografii ce reprezintă principalele momente ale vizitei președintelui Hua Guofeng din 1978 în comuna Cumpăna. Înalții oaspeți vor fi așteptați în sala căminului cultural pentru vizionarea unui spectacol artistic susținut de ansamblurile de balet și folclor din comunitate. De asemenea, ambasadorul va viziona și expoziția de artă fotografică "Cultură și civilizație în Shanghai", expusă în sediul Primăriei Cumpăna. Totodată, în cadrul întâlnirii, vor avea loc discuții împreună cu reprezentanții administrației publice locale privind oportunitățile viitoare de colaborare și cooperare în domeniile economiei, comerțului, agriculturii, științei, tehnologiei, culturii, cercetării, educației, sportului, turismului și sănătății, în vederea prosperității comune și a consolidării relațiilor de prietenie.

În altă ordine de idei, primarul Mariana Gâju are în vedere și atragerea de investitori chinezi pentru crearea de noi locuri de muncă pentru comunitate și venituri proprii la bugetul local.

Comentează știrea

Munca la domiciliu
3 decembrie 2014
Munca la domiciliu

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. Cautam oameni foarte hotarati si foarte seriosi care vor sa aiba un castig garantat, cu o munca interesanta si foarte usoara de numai 3 ore pe zi! Cerinte: - cunostinte minime PC - necesar calculator cu conexiune internet, rabdare,seriozitate. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Veti trece mai intai prin instruire, apoi cine doreste, incepe sa lucreze. Castiguri 300 de dolari lunar! Solicitati detalii trimitand "info" la adresa de mail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Noiembrie 2014
Stire din Social : Atenție, se oprește apa în Cumpăna!
Pagina a fost generata in 1.4312 secunde