Traian Băsescu la CCR:

"Am satisfacția că las o țară cu opțiuni clare"

1034
1

Articole de la același autor

Președintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că cine crede că transformarea României este un proces de cinci ani se înșeală.

"Cine crede că transformarea României este un proces de cinci ani, se înșeală. În societatea românească, în politicul românesc, încă există destule resurse pentru pasul înapoi. Este misiunea fundamentală a președintelui ca, utilizând toate instrumentele pe care Constituția i le pune la dispoziție, să facă să se meargă înainte pe drumul fixat", a afirmat Traian Băsescu, la ceremonia de validare a președintelui ales, Klaus Iohannis.

Totodată, în cadrul întâlnirii, șeful statului a mărturisit că are satisfacția că lasă o țară cu opțiuni clare.

"Am satisfacția că las o țară cu opțiuni clare: parteneriatul strategic cu Statele Unite, prezența noastră în Uniunea Europeană și în NATO și credibilitatea pe care ne-am dobândit-o, în mod deosebit, în NATO. Cu certitudine, siguranța națională este elementul fundamental care este în responsabilitatea președintelui, ceea ce nu înseamnă că președintele poate fi un înalt demnitar al statului român care nu privește la realitățile interne", a spus Traian Băsescu. 

Comentează știrea

DODO
23 noiembrie 2014
vrajeli

Acum incerca ( dupa ce a scuipat venin in campanie ) sa-si atribuie merite .NU le ai ! Toata cariera ai stat sub umbrela serviciilor pe care le aveai in subordine,ca sa faci minarii. L-i facut pe frate-tu colector de bani negri, pion de sacrificiu.Unde era justitia ta atunci? A trebuit sa publice Felix filmuletul ca sa nu te mai poti ascunde, v-au dat americanii pe tava ancheta microsoft ,sau nemtii pe cea a eon ,ca presati de ei sa le finalizati.De citi ani tineti astea ( si altele nestiute ) la blat ? Se fura in tara asta de un sfert de secol si nu stiati nimic? Ati folosit dosarele in santajele dintre voi,prostii sa creada ca sinteti cavalerii dreptatii.Ponta + Basescu = rebuturi ale istoriei noastre !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3224 secunde