"Am reiterat invitația ca secretarul general al NATO să viziteze România"

84

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a declarat astăzi că a reiterat invitația ca secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, să viziteze România și că va conveni un moment potrivit cu acesta.

"Astăzi, l-am asigurat pe dl secretar general de întreaga susținere pentru eforturile Alianței și am reiterat invitația de a vizita România. Vom conveni împreună un moment potrivit pentru acest lucru", a afirmat Iohannis, după întâlnirea cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, citat de Agerpres.

Președintele Iohannis i-a mulțumit secretarului general al NATO pentru primire și a apreciat că discuția cu acesta a fost foarte bună și plină de substanță.

"Vizita mea confirmă angajamentul ferm al României față partenerii Nord-Atlantici. (...) Statutul României de membru NATO și UE, precum și Parteneriatul cu SUA reprezintă în definitiv fundamentul politicii noastre externe și de securitate", a spus Iohannis.

Șeful statului a susținut că anul 2014 a pus Europa și întreaga lume în fața unor provocări de securitate greu de imaginat. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Ianuarie 2015
Stire din Politică-Administrație : "Vom avea un raport pe țară pozitiv"
Pagina a fost generata in 0.7109 secunde