"Am regretat că nu am luat atitudine atunci când trebuia să o fac"

208
Premierul Viorica Dăncilă a declarat că a regretat la un moment dat că a acceptat această funcție deoarece nu și-a putut construi propria echipă și a regretat că nu a luat atitudine atunci când trebuia să o facă și că nu a avut curajul de a fi mai directă și a spune lucrurile care nu îi conveneau.

Viorica Dăncilă a afirmat că acum a început să fie ea însăși și că până acum a mers după linii deja trasate.

 

"Am început să fiu eu. Am mers după anumite linii deja desenate, după anumite mesaje care trebuia să le scot în spațiu public. Probabil a fost și teama de a nu dezamăgi, de a nu-i dezamăgi pe cei care au crezut în mine sau pe cei care au sperat că voi schimba lucrurile. Nu știu, poate au fost mai multe elemente care au făcut să nu prea ies în spațiul public, să fiu mai reținută. Acum mi-am dat seama că Partidul Social Democrat a fost într-un moment critic și poate toate schimbările sau poate toate mișcările din perioada imediat următoare țin de modul în care voi acționa în calitate de președinte interimar, de modul în care am să mă implic, de modul în care voi relaționa cu colegii de partid, cu modul în care voi schimba modul de lucru în cadrul Partidului Social Democrat și bineînțeles toate acestea în paralel cu conducerea Guvernului și adoptarea actelor normative pe care le așteaptă cetățenii", a afirmat Dăncilă la televiziunea națională, conform News.ro.

 

Întrebată de ce nu a putut fi ea însăși până acum, Dăncilă a răspuns: "Pentru că erau anumite direcții pe care trebuia să le urmez sau un anumit discurs pe care trebuia să îl am, anumite elemente pe care trebuia să le scot în evidență. De multe ori, știți, dacă nu te identifici cu ceea ce spui parcă nu ai nici credibilitate și parcă nici nu poți să transmiți dincolo de ecran".

 

Premierul a precizat că a fost și vina sa, deoarece a acceptat anumite lucruri.

Sursa: romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8141 secunde