"Am citit declarația comună a colegilor noștri și am constatat că sunt enunțate principii sănătoase"

141
Marian Neacșu, secretarul general al PSD, reacționează la scrisoarea semnată de Firea, Stănescu și Țuțuianu, în numele unui comitet de inițiativă, în care se cere, printre altele, demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului. 


Marian Neacșu susține că scrisoarea trebuie analizată de fiecare organizație județeană în parte, urmând ca forurile județene să mandatele liderii din CEx pentru un vot.

"Am citit cu atenție declarația comună a colegilor noștri și am constatat că sunt enunțate o serie de principii sănătoase privind acțiunea politică a PSD, care din păcate au fost abandonate în ultima perioadă. Sunt întru totul favorabil ideii de revenire la modul colegial și democratic de luare a deciziilor în partid și, mai ales, celei de asigurare a continuității și mai ales a coerenței guvernării.

În calitate de secretar general, propun ca în perioada imediat următoare acest document să fie analizat de toate organizațiile partidului și dezbătut în cadrul Comitetelor Executive Județene, astfel încât președinții de organizații să participe la Comitetul Executiv Național cu un mandat clar din partea membrilor de partid.

În felul acesta vom păstra și unitatea partidului și guvernarea și vom putea să privim cu încredere către alegerile de anul viitor", a declarat Marian Neacșu pentru stiripesurse.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1023 secunde